Vizitator TwykOne Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 Am o intrebare , exista vreo metoda de a detecta distanta(distanta de maxim 2 metri si minim 2 cm , dar o valoare precisa) intre 2 chipuri sau obiecte , prin unde radio sau alta metoda?Sper sa nu sune prea mult a SF Link spre comentariu
cristi71 Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 http://www.thegift.ro/cadouri-pentru-ca ... ete-p-1103 poate va ajuta.. Link spre comentariu
Vizitator TwykOne Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 Multumes pentru raspuns Cristi!Este bunicel , dar e o mica problema , intre acele 2 obiecte poate sa fie un zid sau obiect ,adica eu de exemplu as vrea sa aflu distanta de la mouse-ul din camera pana la TV-ul din bucatarie(un exemplu destul de ciudat) , avand in vedere ca din camera pana in bucatarie sunt 3 ziduri nu ma ajuta Ruleta Laser!Eu ma gandeam mai degraba la ceva bazat pe unde radio si anume microcipuri , dar nu prea am gasit pe net!EDITED:exemplu de sus a fost cam prost din motivul ca vreau distante precise si mai mici de 2 metri ! Link spre comentariu
validae Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 Cea mai precisa metoda e cea care foloseste o raza laser reflectata, sau macar ultrasunetele, dar tu vrei sa masori prin pereti si sa fie si precis......cam greu. Link spre comentariu
Vizitator TwykOne Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 Inteleg , nu imi trebue neaparat acest detector , dar imi puneam de mult intrebarea daca este posibil un asemenea lucru! Multumesc pentru raspunsuri , nu cred ca e posibil din moment ce netu nu gaseste nimic referitor la asta ! Link spre comentariu
Ticu Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 http://www.srcinc.com/what-we-do/radar- ... radar.html Link spre comentariu
ratza Postat Martie 17, 2014 Partajează Postat Martie 17, 2014 Ce vrei să faci? Poate găsim alte soluţii, mai practice. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum