Vizitator sorin_ss Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 buna ziua,as dori sa achizitionez un filtru extern EHEIm 2128 pentru acvarii, care este de fapt un termofiltru. La baza lui are o rezistenta de 150W controlata de o unitate de termocontrol cu un senzor de temperatura in acvariu.Problema ca cel care il vinde nu mai are aceasta unitate de termocontrol.Ma puteti ajuta cu o solutie sa inlocuiesc aceasta unitate? pot folosi in loc un termostat digital?MultumescPS: am atasat o poza cu modulul, alte scheme de cum se leaga nu am gasit Link spre comentariu
sebip Postat Martie 17, 2014 Partajează Postat Martie 17, 2014 Daca nu te deranjeaza poti utiliza un alt incalzitor, incorporat in filtru (daca permite) sau in acvariu, din acela cu reglaj pe incalzitor (incalzitor clasic pentru acvarii - sunt de diferite puteri si dimensiuni fizice).De asemenea, daca poti face conexiunile la incalzitorul din filtru (nu stiu cum e conectat si cum e mediu umed e de tinut cont pentru securitatea utilizatorului si chiar a pestilor) se poate utiliza un termostat extern (analogic sau digital). Link spre comentariu
one Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Cred ca poti sa folosesti orice controller adaptat pentru tensiunea de lucru, atata timp cat tii senzorul in acvariu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum