Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Selector canale pt chassis TV2K

Vizitator fidel1959

Postări Recomandate

Vizitator fidel1959

Salutare !Am un TV Provision sasiu TV2K la care culoarea disparea deseori pentru perioade aleatorii de juma de ora pana la cateva ore. Din ce mi-a spus clientul, simptomul a aparut in urma unei furtuni cand el banuieste ca a avut loc un soc electric pe cablul de antena.Inclin sa cred ca e selectorul de canale dar necazul e ca acesta e o chinezarie de care n-am auzit.Am atasat o poza unde se poate vedea in dreapta selectorul cu pricina (XIMEI TDC-3H2B-470)iar in stanga un UV1355 pe care l-am incercat dar fara succes fiindca nu se vede nimic.Are cineva vreo idee ce echivalenta exista pt acest selector XIMEI TDC-3H2B-470 ?

post-68283-139829775843_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristronic

1

• laur_12

1

• ivascuviorel

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

post-75512-139829775864_thumb.jpgdoar daca ai imaginea puricoasa inlocuieste tunerul diferenta intre cele doua selectoare este ca iesire IF la unul e simetrica si la celalalt este asimetricacu aceste se poate inlocui
Link spre comentariu
Vizitator fidel1959

laur_12, merci pt raspuns.Stiam ca tunerul chinezesc avand o singura iesire este asimetric iar UV1355 pe care l-am incercateste simetric insa pe placa de baza se putea observa ca cel de-al doilea pin se putea lega la masaprintr-un condensator, lucru ce l-am facut dar fara succes, tot nu obtineam imagine.Tunerul ce mi l-ai indicat are vreun echivalent printre tunerele ce le-as putea gasi la Mivaromsau Canton (sau altundeva) ?Am obtinut un selector chinezesc identic cu cel original dar numai pentru incercare si am vazutca cu acela culorile intrau fara probleme, deci sigur e o problema de selector.

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Va salut!. selectorul 2000khc, este compatibil cu uv915,temic3400?.Acest khc2000, este fara sinteza tensiune, cu alimentare la 12v!. Cu stima!.

De ce nu citesti unde ai mai intrebat,chiar crezi ca e normal sa postezi problema ta,la alte topicuri?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări