Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TESTER model `70

Vizitator herleav

Postări Recomandate

Vizitator herleav

Salutari,Ca tot omu iti faci ordine in debaraua cu electrice, electronice, s.a.m.d dar curios este faptul atunci cand faci la altcineva de exemplu oridine.Astfel am dat de un dispozitiv, gen tester de alimentare in dozele de becuri (cred eu...).Daca imi puteti confirma, la pozele ce am sa le postez, sunt profund recunoscator. Si exista o schema in acest sens al modelului prezentat, la fel, profund recunoscator.Daca nu....spuneti-mi ca tomberonul e al lui.Cu stima,Vasi

post-84306-139829775766_thumb.jpg

post-84306-13982977577_thumb.jpg

post-84306-139829775776_thumb.jpg

post-84306-139829775782_thumb.jpg

post-84306-139829775788_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• briobit

2

• zal

2

• validae

2

• Mircel

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Sînt siguranţe automate monopolare tipul ptr fasung, la tablourile casnice vechi. :rade:Butonul alb sau negru după caz e ptr armare iar cel roşu ptr declanşare voită.Dacă sînt româneşti, pe butonul alb sau negru scrie curentul la care declanşează.

Link spre comentariu

aia e o siguranta automata de 10 amperi (dupa cat ma pricep eu) fabricata la noi in tara

Au fost şi de 6, 10, 16 şi 25A. Diferea desigur măciulia la mărime.Există similare dar fabricate în fosta URSS sau din alte ţări. Am avut unele ceramice AEG, cred că din anii 40-50, sigilate cu plumb, mult mai înalte şi grele.
Link spre comentariu
  • Administratori

:retyutru

Astfel am dat de un dispozitiv, gen tester de alimentare in dozele de becuri (cred eu...).

Asa este, se folosesc pentru testarea instalatiei pe iluminat. Se baga in locul becului cu butonul negru apasat dupa aia se actioneaza intrerupatorul de lumina. In functie de curentul testerului iti indica daca instalatia ta rezista la noile becuri cu LED.

Atentie !!!

Este o gluma, sa nu faci asta.

Link spre comentariu
Vizitator herleav

Ca e ruseasca, asta stiu, ideea e ca am vazut chirilicele inscriptionate.Multumesc de raspunsuri.O reconditionez, si ma gandesc sa o probez.Va multumesc de raspunsuri.

Link spre comentariu

Am zis ca e romaneasca vazand doar ultimele doua poze, pe prima nu am dezarhivat-o :jytuiyu Seamana izbitor cu cele romanesti, care cel mai probabil le-au copiat pe cele rusesti.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări