Filipone Postat Noiembrie 9, 2004 Partajează Postat Noiembrie 9, 2004 Stie cineva daca este vreo modalitate de a ii spune autorouter-ului din Eagle sa faca traseele mai groase. Ca stau 15 ani pana fac toate traseele klumea...De exemplu la o sursa de curent imi trebuie trasee de 1 mm minim ca am si rezistente mai mari si sunt alti curenti. El se incapataneaza si face cu 0.2 mm. Si apoi chin sa nu se suprapuna daca le fac de 1 mm si modificari, stergeri... :twisted: Daca nu se poate ma apuc de ORCAD... desi si despre el am auzit multe lucruri "faine"! :( P.S. Yupi... da soarele! Link spre comentariu
Vizitator byteworks Postat Noiembrie 9, 2004 Partajează Postat Noiembrie 9, 2004 Grupeaza conexiunile in Schematic (cind desenezi schema) in clase, veziin meniu Edit/Net classes... si cind trasezi conexiunea (Net) selectezi dindreapta sus clasa dorita.Succes! Link spre comentariu
Filipone Postat Noiembrie 9, 2004 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2004 Eu nu am observat... Este NET nu WIRE! Eu faceam confuzia intre NET si WIRE asa ca ATENTIE! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum