Vizitator angelod Postat Martie 15, 2014 Partajează Postat Martie 15, 2014 ieri si-a cumparat un prieten niste casti cu microfon(cele mai ieftine care le-a gasit) si cand le-a pus la pc se aude un barait destul de tare pe fundal. Am zis ca e de la calculatorul lui ceva, am adus la mine castile cu microfonul, le-am montat si cam o ora nu s-a auzit nici un zgomot, dupa care a inceput iarasi si la mine, faza este ca daca pun mana pe microfon baraie si mai tare iar daca apropiu microfonul de unitatea centrala baraitul scade iar daca le lipesc de unitate nu mai baraie deloc(tin sa mentionez ca pc-ul meu nu are nimic deoarece cu microfonul meu merge bine)sa nu fie ecranat cablul la ele sau unde este problema?daca asta e problema daca tai cablul si adaug altul la el s-ar rezolva ???merci Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Martie 15, 2014 Partajează Postat Martie 15, 2014 exact,nu are ecranarea buna,si daca tot il schimbi pune un cablu mai de calitate. Link spre comentariu
Vizitator angelod Postat Martie 15, 2014 Partajează Postat Martie 15, 2014 si daca e problema cu cablul atunci de ce nu dispare noise-ul atunci cand apropiu cablul de ceva?dar dispare sau se face mai mare cand pun ceva aproape de microfon si nu de cabludaca tai cablul aproape de locul pe unde iese din casti si adaug altul la el e ok? suruburi nu am gasit la casti pe unde sa le pot desface.si ce cablu trebuie? este cablu ca si la boxe sau la microfoane este altfel de cablu? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Martie 15, 2014 Partajează Postat Martie 15, 2014 castile sunt lipite(casante)iar cablul trebuie sa fie coaxial cum este acel de antene dar mai subtire. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 21, 2014 Partajează Postat Martie 21, 2014 Cablu ecranat nu coaxial trebuie acolo.Intrebarea este de ce o ora a mers bine daca cablul este aiurea? Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 10, 2014 Partajează Postat Octombrie 10, 2014 Cablu ecranat nu coaxial trebuie acolo.Intrebarea este de ce o ora a mers bine daca cablul este aiurea? A fortat putin cablul si din cauza ca este de proasta calitate s-a rupt .... Link spre comentariu
one Postat Ianuarie 20, 2015 Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Ai cablul intrerupt. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum