florinmarinoiu Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 Ma puteti ajuta sa programez aceasta memorie cu interfata AD-Mem 03?Va multumesc.Cu stima,Florin. Link spre comentariu
popa ionut Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 Florine,te ajut eu sa o programezi daca vii cu softul si cu memoria luni la mine la service,Relco langa Restaurant Zimbru In centru,incearca in soclu de 25cxx acolo ar trebuii sa o faci,dar nu stiu cum se seteaza dracia aia ca are mai multe optiuni inclusiv de tensiune etc..ai grije sa nu o prajesti! Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 ADmem03 este prastia aia de willem? Link spre comentariu
florinmarinoiu Postat Martie 14, 2014 Autor Partajează Postat Martie 14, 2014 ADmem03 este prastia aia de willem?Da.De la Adelaida. Link spre comentariu
florinmarinoiu Postat Martie 15, 2014 Autor Partajează Postat Martie 15, 2014 Florine,te ajut eu sa o programezi daca vii cu softul si cu memoria luni la mine la service,Relco langa Restaurant Zimbru In centru,incearca in soclu de 25cxx acolo ar trebuii sa o faci,dar nu stiu cum se seteaza dracia aia ca are mai multe optiuni inclusiv de tensiune etc..ai grije sa nu o prajesti!Ok.O sa ajung la tine saptamana viitoare.Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum