Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placa baza

florindepenatorul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• florindepenatorul

3

• cristi71

2

• iuliantv

1

• lavynyu

1

am mai scris si in alte topicuri..se intra pe pagina PRODUCATORULUI hardware ului respectiv (in cazul de fata placa de baza) exemplu la ASUS pe asus.com , in sectiunea SUPORT ,DRIVERS ,se gasesc driverele respective. de regula producatorul are cele mai noi si ok drivere. e cel mai simplu si eficient mod,dupa parerea mea.

Link spre comentariu

dupa cat de cheala e placa de baza nu cred ca va trebuie drivere daca ave-ti un xp editie mai noua,instala-ti xp ul si dupa ceea cauta-ti driverele ce nu sau instalat,

Link spre comentariu

Buna m-ar interesa driverul de la placa de baza P6V694T/A10T-AMultumesc

Instalati un Windows prima data si pe urma daca nu gasiti manual drivere(vedeti ce aveti nevoie) puteti incerca din diversele softuri de cautare automata a driverelor care se gasesc pe net !
Link spre comentariu

e un PIII chipset VIA .site producator ioc,asa este,am vazut pe urma de ce vechime discutam..

Am rezolvat, am folosit un windows special de la cineva si totul e ok.va multumesc tuturora pentru tot.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări