florindepenatorul Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 Buna m-ar interesa driverul de la placa de baza P6V694T/A10T-AMultumesc Link spre comentariu
florindepenatorul Postat Martie 15, 2014 Autor Partajează Postat Martie 15, 2014 un driver anume, sau toate ? Posibil windowsul sa stie cam toate driverele la aceasta placaToate.Multumesc Link spre comentariu
cristi71 Postat Martie 15, 2014 Partajează Postat Martie 15, 2014 am mai scris si in alte topicuri..se intra pe pagina PRODUCATORULUI hardware ului respectiv (in cazul de fata placa de baza) exemplu la ASUS pe asus.com , in sectiunea SUPORT ,DRIVERS ,se gasesc driverele respective. de regula producatorul are cele mai noi si ok drivere. e cel mai simplu si eficient mod,dupa parerea mea. Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 15, 2014 Partajează Postat Martie 15, 2014 dupa cat de cheala e placa de baza nu cred ca va trebuie drivere daca ave-ti un xp editie mai noua,instala-ti xp ul si dupa ceea cauta-ti driverele ce nu sau instalat, Link spre comentariu
cristi71 Postat Martie 15, 2014 Partajează Postat Martie 15, 2014 e un PIII chipset VIA .site producator ioc,asa este,am vazut pe urma de ce vechime discutam.. Link spre comentariu
lavynyu Postat Martie 20, 2014 Partajează Postat Martie 20, 2014 Buna m-ar interesa driverul de la placa de baza P6V694T/A10T-AMultumesc Instalati un Windows prima data si pe urma daca nu gasiti manual drivere(vedeti ce aveti nevoie) puteti incerca din diversele softuri de cautare automata a driverelor care se gasesc pe net ! Link spre comentariu
florindepenatorul Postat Martie 26, 2014 Autor Partajează Postat Martie 26, 2014 e un PIII chipset VIA .site producator ioc,asa este,am vazut pe urma de ce vechime discutam..Am rezolvat, am folosit un windows special de la cineva si totul e ok.va multumesc tuturora pentru tot. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum