Th3_uN1Qu3 Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 Sunt curios ce experiente ati avut cu clientii care sustin sus si tare un lucru desi adevarul este vizibil... Incep eu cu cea mai recenta situatie: Laptop Acer 6935G, fara lumina la display. Individul sustine ca nu l-a trantit pe jos si nici nu a fost cu el in alta parte, cand carcasa este crapata, suruburi lipsa, rama de la display rupta in 2 locuri, si inauntru am gasit alt invertor... Ma miram eu de ce pinul pe care se facea comanda de reglaj a luminii (DIM) al invertorului pe care l-am gasit in el era LIPSA din conector, din fabrica.In final a fost doar de tras 2 fire, dar a durat extraordinar de mult din cauza constructiei scarboase a acestui laptop. Si pana m-am prins cum sta treaba cu invertorul ala, am masurat vreo 2 ore...Va astept cu situatiile voastre. Link spre comentariu
Meta-fizica Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 Clientul nu minte .De cand l-a "salvat" de la tomberon , "nu l-a trantit pe jos si nici nu a fost cu el in alta parte" . Link spre comentariu
validae Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 Ma cheama un cunoscut sa-i repar TV-ul, mai demult, era unul alb-negru. Eu nu reparam pe atunci decat in familie, rude.. Nici acum nu ma arunc la oricine, tot pe la prieteni. Eu zic ca nu repar tv-uri in deplasare ca nu pot sti ce piese am nevoie si fac drumul aiurea, el nu voia sa-l aduca la mine....Trec cateva zile si ma cheama iar, zice - Hai ca nu are decat cablul la antena rupt, dai o lipitura si gata!. Bine, zic...iau bicicleta si ma reped cu pistolul, o surubelnita, fludor, briceag..maruntisuri.Cand lipesc mufa, hai sa dam drumul la TV......Pauza ! TV-ul mort. Zic, ma nene, n-ai zis ca e doar mufa ? Ti-am zis ca nu repar televizoare in deplasare ! El: Pai m-am gandit ca daca vii sa lipesti mufa, te uiti si la televizor.... De atunci nu m-a mai vazut pe la el...Dumnezeu sa-l odihneasca! Ca a murit de ceva ani... Link spre comentariu
japan Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 Buna ziua. Eu am patit cu un ,, meserias" avea un radio casetofon cu cd, tot timpul umbla in el dupa ce reparam. Ca sa nu mai surubareasca in el, am pus un fir scurt care daca se demonta aparatul, firul se rupea si nimic nu mai functiona. Asta ca masura de precautie. Link spre comentariu
tavi 84 Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 Dar de mesterii care scot piesele bune a-ti avut parte?Mie pe vremuri(aveam 15-16 ani pe atunci)mi-a inlocuit traful linii de la un TV AN Diamant(cu 5-6 integrate),cu unul care tiuia(cica asta era bun,dar de fapt televizorul mergea deja dupa ce inlocuise ceva pe la etajul de alimentare),fara nici un motiv,un depanator de ocazie care doar facuse niste cursuri la Casa de Cultura in anii '80(lucra la fabrica de tevi Roman).A apelat mama la el,pentru ca era dintr-un bloc invecinat.Evident,cel "stricat" l-a luat el,pentru "a mai face ceva cu el".Acum vreo doi ani am luat de la un ceasornicar un Carmen 3 care fusese "reparat" de un mester local in primavara.Fusesera inlocuite trafurile FI cu niste improvizatii,difuzorul original cu unul care nu se potrivea ca dimensiuni,cu membrana sparta.A rupt capetele la suruburile incastrate pentru a potrivi pe acela.Tuburile originale erau inlocuite cu unele sovietice aproape complet uzate.Condensatoarele erau schimbate cu unele din televizoare cu terminalele prelungite cu sarma rasucita(nici macar lipite).Ce mai,o bataie de joc de reparatie. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Martie 14, 2014 Autor Partajează Postat Martie 14, 2014 Tocmai a trecut proprietarul dupa Acer, si a recunoscut ca a fost cu el si in alta parte. Cica l-au tinut 3 saptamani si i l-au dat inapoi tot asa. L-am intrebat daca i-au cerut bani pt constatare si a zis ca nu. La care i-am raspuns "Pai n-au gasit problema, si de banii aia, ti-au luat invertorul bun ca au avut nevoie pt alt laptop si ti-au pus unul naspa." japan, buna smecheria cu firul. Link spre comentariu
George(sb) Postat Martie 17, 2014 Partajează Postat Martie 17, 2014 nu am incredere in clienti, multi spun ca nu sa umblat pe placa, daca insisti mai mult iti spune ca la incalzit putin sau la la dus la un cunoscut care doar la desfacut si la curatat de praf, unii poate chiar habar nu au, prefer sa imi trag singur concluziile, intradevar e frustrant sa il desfaci si sa vezi ca nu mai e nimic de facut, sau poate chiar sa comanzi chip si sa nu rezolvi nimic Link spre comentariu
paul14 Postat Martie 17, 2014 Partajează Postat Martie 17, 2014 Eu mai curat laptop-uri in camin. Unii zic direct ca a mai fost umblat/curat si e in regula, iar altii sustin ca laptop-ul lor e ca nou (da are 5 ani si un 1kg de praf), ca sa am grija ce fac, si inauntru gasesti dezastru (suruburi lipsa, balamale rupte, orice fel de unguent pe posta de pasta termo etc). Pai nu`ti vine sa`l bati cu laptop-ul`n cap? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum