YO7DIG Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 Va salut cu respect domnior , am facut un decodor de telegrafie cu un pic si un manipulator cu pic, le-am combinat pe amindoua intr-o cutie si a iesit un manipulator electronic foarte bun, lucrez cu cel dupa Lix..A829 de cind a aparut schema lui , am facut zeci de dx-uri cu el dar am vut sa fac si unul cu afisare..merge foarte bine si la receptie si la emisie dar as vrea sa-i atasez si montajul care s-a facut pe la noi cu un pic12c509 montaj ce se poate cupla si la cheie de manipulare si la o claviatura de calculator ...as dori sa va rog daca are cineva softul de la acel manipulator , l-am cerut si la altii care l-au facut dar nu am primit nici un raspuns...multumesc ..cu stima 73 de YO7DIG . Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 Montajul pentru a utiliza o tastatura de calculator era realizat de K1EL, daca nu ma insel K14.Insa softul nu era disponibil, trebuia cumparat cipul cu soft inclus.Acum acest kit este deja demult retras de la vanzare si nu stiu daca se mai vand cipuri pentru el.Are la vanzare alt model mai avansat.A avut la liber K8, softul de la un morse keyer cu PIC12C509 insa doar pentru bug.Poti cauta pe pagina K1EL sau sa trimiti un e-mail, daca mai are cipuri disponibile la vanzare. Link spre comentariu
YO7DIG Postat Martie 28, 2014 Autor Partajează Postat Martie 28, 2014 Te salut, multumesc de raspuns..am sa incerc, am vazut ca cineva le vindea facute de-a gata..mie imi place sa-mi fac singur montajele .i-am scris dar nu mi-a raspuns...asta e...sanatate 73 ...cu stima...YO7DIG Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Martie 29, 2014 Partajează Postat Martie 29, 2014 Ai 2 posibilitati, cumperi kit sau doar integratul programat cu softul. Cum este disponibil la vanzare.Daca softul nu este postat public, sa-l poti da jos de pe pagina unde se prezinta montajul, atunci este proprietar, adica doar integratul programat cu soft si protejat la copiere disponibil la vanzare.Daca vrei sa construiesti integral montajul, atunci trebuie sa realizezi si programul care trebuie scris in microcontroler.Asa poti realiza o varianta personalizata si poti modifica softul pentru a adauga noi facilitati. Link spre comentariu
YO7DIG Postat Martie 31, 2014 Autor Partajează Postat Martie 31, 2014 Eu am intrebat daca cineva are softul... contra cost binenteles, un montaj pentru mine nu prezinta interes daca nu-l fac eu , am facut zeci de montaje cu microcontrolere , le-am inscris ..le-am pus la treaba dar la soft nu ma pricep...recunosc, nici nu mai cred ca o sa ma apuc sa invat programare acum la virsta mea ...amici care se laudau ca au experienta in asa ceva , m-au lamurit cind am fost la ei pentru o treaba simpla , o mica gresala sau o modificare , ma luau cu teoria , scoteau placi care nu stiu daca functionau, ulterior am aflat ca nu le mergea nimic din ce au facut.. , numai vorbarie... acum cind ii intreb evita subiectl...cea ce inseamna ca habar nu au..eu sint un om practic, daca stiu fac daca nu intreb ...asta e uite asta e atelierul meu... ...stima. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum