Vizitator tukahara Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 Am o lanterna led lenser p7 si are butonul on/off stricat pe care l-am inlocuit cu un buton fara revenire din comert ,dar din pacate acum nu imi mai da cele trei intensitati luminoase doar numai una . Ce fel de buton trebuie sa cumpar sa imi dea cele trei intensitati luminoase? aceasta este lanterna http://lanterne-profesionale.ro/articol ... P7-72.html Link spre comentariu
validae Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 Daca il actionezi repetat On/off nu se schimba secvential si luminozitatea? Ma refer la butonul fara revenire montat de tine. Link spre comentariu
Vizitator tukahara Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 nu ,butonul original avea trei pini cu minus si unul cu plus ,deci lanterna merge cu 4 baterii AAA ,deci fiecare pin minus cu pinul plus da o intensitate diferita Link spre comentariu
validae Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 Nu vei gasi asa ceva prin magazinele de piese, alea sunt facute cu dedicatie, poate sa recuperezi butonul de la o alta lanterna. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum