Vizitator Dangr Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 nu recunoaste castile iam luat altele dar degeaba tot asa nu le recunoaste ,iam reinstalat softul dar nimic ,poate sami dea cineva un sfat? Link spre comentariu
riderinblack Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 Mufa te-ai gandit sa o schimbi? Link spre comentariu
validae Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 Vezi sa nu ai scame intrate in mufa de casti, am curatat cateva telefoane care aveau acelasi simptom.Daca ai cumparat casti care nu-s Nokia originale, n-ai facut nimic. Link spre comentariu
Vizitator Dangr Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 am casti originale ,iam curatat si intrarea la mufa dar nici o schimbare Link spre comentariu
validae Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 Verifica cu atentie si refa lipiturile pe placa la mufa de casca, daca sunt in regula, retensioneaza lamelele de contact fiindca se mai slabesc. Link spre comentariu
razvan-l Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 1 verifica setarile la ccesorii si vezi ce e setat la HF2 daca e de la mufa va trebui sa o schimbi , alte variante au efecte de scurta durata Link spre comentariu
Vizitator Dangr Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 am schimbat si mufa dar tot nu merge ,oricum am lasato balta cu iel .Va multumesc pentru sfaturi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum