Vizitator hazard Postat Noiembrie 9, 2004 Partajează Postat Noiembrie 9, 2004 Stie cineva unde mai pot gasi in Romania doze de pick-up????Imi trebuie din acelea cu 4 fire, electromagnetice mi se pare ca le zice, pt un Tesla si pt. un Electronica.Am innebunit tot cautand asa ceva in Cta...dar nici o sansa:((.Pls dc stie cineva sa-mi spuna si mie. Link spre comentariu
Vizitator mart Postat Noiembrie 9, 2004 Partajează Postat Noiembrie 9, 2004 1. sa nu fie cu suparare dar ce legatura are cu RetroAudio nu tu lampi sau altceva.2. nu ai vreo poza poate am asa ceva si nu stiu sau vreo descriere mai amanuntita(la cate am in casa). Link spre comentariu
Gandila Postat Noiembrie 29, 2004 Partajează Postat Noiembrie 29, 2004 Moshule! Nu tzi se pare ca, cam faci pe moderatoru'? Omu cauta un sfat si tu il trimiti diverse. Daca te-ai gandi mai profund si ai rascoli netu' mai bine ai observa acea stransa legatura cu tuburile. Nu e corect nu crezi?!?! Hazard vezi ca gasesti doze noi in zona Universitate in Bucale. E un magazin pe o stradutza vis-a-vis de universitate pe partea cu BCR-ul. Am luat shi eu pt un Ziphona si e ok.Spor!!! :evil: Link spre comentariu
Vizitator DocX Postat Aprilie 25, 2005 Partajează Postat Aprilie 25, 2005 cum se numeste magazinul?ca nu am gasit nimic... mie imi trebuie pentru un Unitra G 602. tot electromagnetica si tot cu 4 fire... de fapt am doza, dar nu mai am acul... Link spre comentariu
Gandila Postat Aprilie 26, 2005 Partajează Postat Aprilie 26, 2005 Salut DocX. Sigur nu stiu cum il chiama dar voi face o vizita la acel magazin cam in 2-3 sapt.ca imi mai trebe ceva. Te tin la curent cu ce au si daca nu uit o sa intreb si de doza G602. Ultima oara am fost ast'vara si habar n-am daca mai exista.. stii tu cu tranzitia asta nik nu mai e sigur... :roll: Link spre comentariu
Vizitator DocX Postat Aprilie 26, 2005 Partajează Postat Aprilie 26, 2005 Acum am vazut ca esti din Constanta... eu o sa trec zilele astea pe-acolo, poate chiar maine pentru ca imi trebuie urgent... nice, astia din Bucuresti stim mai putine :Ddaca vrei poate intreb si de ce ai tu nevoie, daca imi zici despre ce e vorba Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum