Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PCB-executie la comanda

techno-pcb

Postări Recomandate

• Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• techno-pcb

27

• GeoMar

3

• almarghi

1

• DORFU

1

Top autori în acest subiect

Poti sa incerci acum si poate imi spui si mie daca s-a rezolvat.

Nu se vad pozele. Apare pagina de login pe dropbox.

Mai bine era pe alt site, ex postimage.

Link spre comentariu

Nici acum nu se vad pozele?Am mai schimbat cate ceva...

Ultimul link din postul de mai sus, se vede.

Celelalte probabil trebuie upgradate.

Pentru postimage este mult mai usor.

Prima data trebuie sa-ti faci un cont.

Incarci poza pe postimage (bineinteles dupa ce iti faci cont si in contul tau ai creeat un "New gallery" si il redenumesti cum doresti) in care sa postezi DOAR poze de la cablajele realizate.

Asa am facut eu, am 3 galerii/foldere/grupe, vezi foto:

Postimage_1_B.jpg

Selectezi in ce galerie (folder) vrei sa postezi poza, dublu click pe el/ea (eu am 3 grupe/galerii/foldere) si ai intrat in galerie/folderul respectiv.

Postimage_1_C.jpg

Dupa aceea dai click pe upload.

Postimage_1d.jpg

Dupa ce se incarca poza apar link-urile pentru poza respectiva:

link_postimage.jpg

Acum tu trebuie sa copiezi linkul insemnat cu rosu

Postimage_4.jpg

Prin click aici

Postimage_5.jpg

Acum link-ul este copiat in clipboard si il poti pune pe forum in mesajul/topicul pe care il scrii foarte simplu cu : PASTE

Poti pune acel link si intr-un PM, daca vrei sa trimiti poza cablajului doar userului care a comandat cablajul. :da

Asa se vede poza (exemplu cu o poza de a mea) pe forum in topic dupa ce am dat "paste" la acel link in mesaj, dupa ce urmezi pasii pe care i-am descris mai sus:

20170212_180116.jpg

SUCCES

Editat de GeoMar
Link spre comentariu

GeoMar multumesc pentru detalii;am sa il incerc cat de curand;deocamdata nu am timp ca trebuie sa onorez cablajele clientilor si mai ales ale acelora care acum au aflat ca ,,vin sarbatorile''.Sarbatori fericite !

Link spre comentariu

GeoMar multumesc pentru detalii;am sa il incerc cat de curand;deocamdata nu am timp ca trebuie sa onorez cablajele clientilor si mai ales ale acelora care acum au aflat ca ,,vin sarbatorile''.Sarbatori fericite !

Sa fii sanatos si spor la munca.

P.S.

Poate cand am drum pe la Bucuresti, te anunt (era bun un nr de tel) ca sa trec pe la tine (ce zona?) sa vad pe si eu pe "viu" cum realizezi tu cablajele, asta daca nu te deranjeaza bineinteles.

Spor la treaba.

Editat de GeoMar
Link spre comentariu

Poate anul viitor ca anul asta nu stiu ce sa fac mai intai.Te voi anunta ce imi ofera viitorul...pe ,moment sunt in asteptare si daca se confirma ceva bun,cred ca voi face cablaje pe alte meleaguri.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări