Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

radiocomanda telecrane f24-8d

dnyfvx

Postări Recomandate

buna ziua.A montat cineva un sistem de radio comanda pe pod rulant?doresc sa pun si eu un astfel de sistem pe un pod si mar interesa daca a mai folosit cineva acest sistem de la telecrane si daca dispune cineva de schema cutiei electrice intre sistem si pod?va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dnyfvx

2

• eugeniusro

1

• Meta-fizica

1

Top autori în acest subiect

Vizitator lucian76

Cum sa nu meargă sigur ca merge si fără firma autorizată.Schema de la pod o ai ? In loc de contactele de la controleze montezi radio comanda .Eu am montat si o cheie de selectie si după caz folosesc telecomanda sau radiocomanda.Dacă te interesează au si o radio comanda completa la vânzare.

Link spre comentariu

da am schema podului,doresc insa sa mai fac un tablou cu relee intermediare intre rodio comanda si instalatia podului sa nu dea radiocomanda direct in contactor ci prin relee,si da bineinteles las si vechia comanda pe care o comut printr-o cheie din cabina podului(podul este unul bigrinda cu cabina).

Link spre comentariu

Vezi sa nu ocolesti cand faci selectia din cheie, elementele de siguranta, respectiv punctul de zero la controlere, limitatorii de cursa si limitatorii de sarcina, interblocajele de sens, limitatori pe bariere de acces, etc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări