andrei_vasile Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 salutdoresc reconditionarea unei baterii pentru motorola gp340am desfacut-o, iar la interior acumulatorii sunt sudati, vreau sa ii schimb, sunt 6 acumulatori AA inseriati.vreau sa ii inlocuiesc cu altii dar sa renunt la electronica din acumulator.cum este mai bine, sa ii incarc inseriati, sau sai incarc separat si dupa aceea sa ii pun in carcasa statiei?Multumesc! Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 Electronica din acumulator trebuie sa ramana, statia monitorizeaza bateria.Bateria trebuie schimbata toata, se gasesc ca piese de schimb.Acumulatorii din comert nu se potrivesc pentru utilizarea pe statii radio, acestea au alt regim de functionare mai dur la care nu fac fata.Eventual, parca GP mai reconditionau baterii de statii (schimbare acumulatori si sudarea elementilor).Statia are o talpa, daca se aseaza in ea se realizeaza incarcarea acumulatorului.Prin electronica statiei.Toti elementii trebuie incarcati impreuna in configuratia de utilizare(inseriati). Link spre comentariu
dem3ntor Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 salut, am si eu aceeasi problema, daca va puteti uita pe topicul meu http://www.elforum.info/topic/87034-utilizare-statie-radio-motorola-gp340/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum