Vizitator MAXY Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 Buna ziua,ma intereseaza daca are cineva un proiect pt.o masina de roluit rectangulara si teava,vreau sa.mi construesc si eu una,pate ies mai ieftin fata de cele de pe piata facute de amatori!Multumesc anticipat! Link spre comentariu
puriu Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 Amatorii cu pricina pot furniza si proiectele lor daca sunt oameni de treaba. Link spre comentariu
gcom61 Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 Eu am facut asa ceva pt teava si merge si teava rectangulara profil patrat pe diagonala. ...ceva idei: http://forum.softpedia.com/topic/913484 ... u-solarii/ Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 @gcom61: Link=ul este inutil celor care nu sunt membri ai forumului softpedia, pentru ca nu pot deschide fisierele-atasament. Ar fi util sa postezi atasamentele direct aici. Link spre comentariu
Vizitator oliversta Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 @gcom61: Link=ul este inutil celor care nu sunt membri ai forumului softpedia, pentru ca nu pot deschide fisierele-atasament. Ar fi util sa postezi atasamentele direct aici.Ati fost vreun dictator intr-o viata anterioara? Va urmaresc activitatea de moderator si observ ca faceti comentarii doar de dragul sloganului "seful are intodeauna dreptate". Aveti multe comentarii in afara subiectului si mult mai multe eronate. De exemplu o persoana care nu este membru al forumului nu poate accesa atasamentele, in schimb poate accesa linkuri postate, de aici remarc dorinta dvs. de a fi peste toti cu un comentariu fara rost in acest post. Exista o vorba romaneasca :"taceai, filosof ramaneai".Dar de... Oltul e lung... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 ...De exemplu o persoana care nu este membru al forumului nu poate accesa atasamentele, in schimb poate accesa linkuri postate...Ma refeream la persoanele care nu sunt membre ale forumului softpedia. Eu personal, nu mi-as face cont pe un alt forum, doar pentru a descarca unul sau doua atasamente. Apoi, eu si colegul @gcom61, discutam de mult timp pe aceasta sectiune. Problema ridicata de mine, este tocmai in favoarea membrilor ElForum, pe care dupa cum cred eu, i-ar interesa o asemenea discutie aici, insotita de atasamente imagine postate in mod direct. Asta am vrut sa spun eu si nu are nici-o legatura cu toate nonsensurile pe care le sustii. In alta ordine de idei, nu esti singurul care ma urmaresti pe Internet, dar esti printre putinii care se manifesta in acest mod inca de la prima postare. Link spre comentariu
gcom61 Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 @ola_nicolas...scuze,nu m-am gandit canu pot fi vizualizate...si...un comentariu:am renuntat la actionarea electrica pt ca viteza de lucru era mica.Cu putina atentie se poate observa alternativa de fixare a rolei presoare("pe balama") Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 @gcom61: Multumesc pentru solicitudine. Apropos, cred ca si colegul @puriu, tot asta a vrut sa spuna. Oare pe el l-o fi inteles @oliversta, sau suntem doi "dictatori"?! Link spre comentariu
puriu Postat Martie 15, 2014 Partajează Postat Martie 15, 2014 Cei de pe Softpedia se vad numai intre ei, un fel de masoni. Eu n-am reusit sa ma inregistrez. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Martie 15, 2014 Partajează Postat Martie 15, 2014 Da`mi ID sub care ai vrut sa te inregistrezi si "reclam"!Eu n`am avut astfel de probleme pe acolo.Probabil a mers ceva prost.Grig Link spre comentariu
Vizitator oliversta Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 ... pe care le sustii. In alta ordine de idei, nu esti singurul care ma urmaresti pe Internet, dar esti printre putinii care se manifesta in acest mod inca de la prima postare.Domnule moderator, inca o dovada a superioritatii dvs. fata de colegii, vizitatorii sau intrusii care viziteaza acest forum. De unde cunoasteti varsta si profesia mea sa va permiteti comunicarea la persoana a I-a singular? Eu v-am respectat atat persoana cat si pozitia ce o detineti pe acest forum, singura obiectie a fost la modul DVS. de a reactiona la diverse postari pe forum. Pot sa va enumar o gramada de postari in care va supraestimati fara motiv (facand chiar erori destul de mari). Lasati sa va aprecieze cei care citesc postarile dvs.Parca era un subiect "Cenzura" sau ceva de genul asta, de ce oare a disparut? Acolo parca erau destul de multi nemultumiti de atitudinea dvs. Link spre comentariu
gcom61 Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 ................... Link spre comentariu
fanefane Postat Martie 17, 2014 Partajează Postat Martie 17, 2014 Eu am facut ceva mai simplu , are mai multe posibilitati de reglaj.Rolele sant pe rulmentii. Link spre comentariu
Vizitator MAXY Postat Martie 17, 2014 Partajează Postat Martie 17, 2014 DA,POT SA SPUN CA MI.AM FORMAT O IDEE,MULTUMESC MULT,! Link spre comentariu
gcom61 Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 La dispozitivul tau ,tractiunea o face doar 1singur ax(rola),la al meu contactul cu teava este cel putin dublu si nu exista riscul sa invarti la manivela si teava sa stea pe loc.Asa cum este poate rolui teava de 60mm diametru cu pereti de 4mm.Diametrul minim al cercului care se poate obtine este de 60cm(iti dai seama ca nu am incercat cu teava de60)ci cu32mm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum