Vizitator bykey Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 imi cer scuze pentru noul topic, sunt asa multe deschise incat m-am dezorientat sa cautam nevoie de o sursa mini pentru un calculator mic ( sa cumpar la un pret decent sau sa confectionez)am nevoie doar de alimentarile 24 pini plus 4 pini si sata pentru hdd de o putere minim 120W zic eu, am avut de 60W si mi sa arsplaca de baza este Asus E35M1-I DeluxeMemorie 4 GB DDR3 1333MhzHDD 2,5'' 500 GBDaca am gresit cu postarea rog sa ma orienteze unde trebuie sau se stearga dupa cazMultumesc Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Pai la bazar, sectiunea de cumparari, daca vrei sa cumperi, sau aici, daca vrei s-o faci.Dar ai nevoie si de ceva cunostiinte despre sursele in comutatie pt a o realiza Link spre comentariu
Vizitator bykey Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Pai la bazar, sectiunea de cumparari, daca vrei sa cumperi, sau aici, daca vrei s-o faci.Dar ai nevoie si de ceva cunostiinte despre sursele in comutatie pt a o realizadoresc totusi sa o fac, montajul, pentru cunostinte apelez la colegi cu experientaceva de genu as dori: http://dx.com/p/dc-atx-120w-mini-itx-ht ... yCq9OOSwUI rog a nu se considera reclama Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum