Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Depanare sursa SMPS(comutatie) VCR-JVC-HR-D561

JohnDoe

Postări Recomandate

Este incredibil :-)Dupa baia in alcool izopropilic, tensiunea intre masa TV-ului si masa sursei (zona de ground din secundar, cea separata galvanic) ascazut la -0.8V in DC.De asemenea aceeiasi tensiune si intre ground si intrarile de AC 220v de la priza.Se pare ca omul cat traieste tot invata. Urmeaza sa o introduc in aparat si sa conectez si scart-ul sa vad daca functioneaza si in montaj in mod corect, nu m-am putut abtine sa nu scriu imediat ce am observat rezultatul, bucuria e mult prea mare :-)Oricum multumesc frumos pt sfaturi, va tin la curent si cu rezultatele functionarii in sarcina.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• JohnDoe

9

• UDAR

6

• Dr.L

2

• nationalistu

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Mă bucur că ai rezolvat . Desi am avut probleme cu lichidul scurs din condensatori nu m-am gândit la asta. În depanare practica și experiența primează !Felicitări @nationalistu

Link spre comentariu

Eu oricum multumesc tuturor. Toate ideile au fost bune. Partea proasta e ca nu am dat eu toate detaliile de la bun inceput, nu m-am gandit ca toate sunt asa de importante.E cam ca la Dr House :-)Oricum nu m-as fi gandit la lichidul ala scurs din condensatori ever-never.Oricum acum cu toate ecranajele montate si bagat in interiorul aparatului tensiunea intre masa aparatului si cea a TV-ului este undeva la 0.1 mV, adica au acelasi potential si totul merge struna.Toate cele bune si multumesc inca o data :-)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări