JohnDoe Postat Martie 20, 2014 Autor Partajează Postat Martie 20, 2014 Este incredibil :-)Dupa baia in alcool izopropilic, tensiunea intre masa TV-ului si masa sursei (zona de ground din secundar, cea separata galvanic) ascazut la -0.8V in DC.De asemenea aceeiasi tensiune si intre ground si intrarile de AC 220v de la priza.Se pare ca omul cat traieste tot invata. Urmeaza sa o introduc in aparat si sa conectez si scart-ul sa vad daca functioneaza si in montaj in mod corect, nu m-am putut abtine sa nu scriu imediat ce am observat rezultatul, bucuria e mult prea mare :-)Oricum multumesc frumos pt sfaturi, va tin la curent si cu rezultatele functionarii in sarcina. Link spre comentariu
UDAR Postat Martie 20, 2014 Partajează Postat Martie 20, 2014 Mă bucur că ai rezolvat . Desi am avut probleme cu lichidul scurs din condensatori nu m-am gândit la asta. În depanare practica și experiența primează !Felicitări @nationalistu Link spre comentariu
JohnDoe Postat Martie 20, 2014 Autor Partajează Postat Martie 20, 2014 Eu oricum multumesc tuturor. Toate ideile au fost bune. Partea proasta e ca nu am dat eu toate detaliile de la bun inceput, nu m-am gandit ca toate sunt asa de importante.E cam ca la Dr House :-)Oricum nu m-as fi gandit la lichidul ala scurs din condensatori ever-never.Oricum acum cu toate ecranajele montate si bagat in interiorul aparatului tensiunea intre masa aparatului si cea a TV-ului este undeva la 0.1 mV, adica au acelasi potential si totul merge struna.Toate cele bune si multumesc inca o data :-) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum