Vizitator Valyi93 Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Va salut! Sunt noi pe aici si vreau sa vad intreb ceva ... Mi-am cumparat un subwoofer Ground Zero ca cel din poza la un pret foarte bun (90 de lei). Pe foaie el are 350w rms, in realitate nu stiu:) tot ce pot spune e ca l-am probat pe un amplificator hollywood hxa 20 (350w rms in punte) cu gain-ul la 70% nu da semne de "oboseala" Intrebarea mea este: ce se intampla daca pun difuzorul invers pe incinta(cu magnetu afara),se strica ceva? am facut o proba scurta si pot spune ca se aude mult mai puternic si coboara mult mult mai bine in frecventa, se poate observa asta si pe parbrizul masinii care incepe sa miste cu el pus asa . difuzorul este acesta http://cdn.billiger.com/dynimg/xnbW9_ss ... etails.pdf Link spre comentariu
Luca Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Nu se intampla nimic, il poti lasa si asa daca iti place mai mult. Link spre comentariu
Vizitator Valyi93 Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 nu ca imi place mai mult(la aspect) dar se aude mult mai bine.Firele le leg la statie normal ? +la+ si -la- ? Link spre comentariu
doggovy Postat Martie 15, 2014 Partajează Postat Martie 15, 2014 Ai grija ca gainul ala nu e buton de volum. El trebuie reglat astfel incat sa "sincronizeze" preouturile playerului cu intrarea amplifului. Daca ai 2V pe iesirea de preout de la player trebuie sa pui si gainul la 2V.E normal sa coboare subwooferul mai jos daca il montezi invers pe incinta. Difuzorul fiind montat in exterior creste volumul net al incintei...prin urmare creste raspunsul in frecvemte in partea de jos.In concluzie...nu se intampla nimic daca montezi difuzorul pe exterior, ai insa grija la reglajul gainului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum