Vizitator tiberiu_petrica Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 am un strung sna 280 caruia i s-au dus pinioanele din cutia de viteze m-ar interesa daca are cineva si stie dimensiunile lor sau daca are cartea tehnica Link spre comentariu
Vizitator tiberiu_petrica Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 am cautat manualul tehnic peste tot si nu l-am gasit l-a avut un anticariat online dar s-a vandut si nu il mai gasesc Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Demonteaza pinioanele defecte. Trage-le cate o poza si ataseaza-le aici. Pozeaza-le de asemenea si pe cele cu care angreneaza. Link spre comentariu
Vizitator tiberiu_petrica Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 poi tocmai asta e ca daca le aveam si le vedeam le faceam altele dar din 6 viteze cate ar trebui sa fie sunt numai 2 care merg si ceva nu e in regula deoarece pe 2 randuri sunt cate doua pinioane cu aceleasi dimensiuni. adica pe acelasi rand sunt 2 pinioane identice ceea ce nu cred ca e bine doar e tot aceeasi viteza. cand l-am luat mergeau 4 viteze acum doar doua si nu ii dau de capat si gata. doar cartea tehnica ma mai poate ajutasau un cunascator al strungului Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 Exista multe cauze pentru care poti avea trepte de turatie inactive, incepand de la pene forfecate si pana la parghiile de actionare uzate, sau rupte. Degeaba ai cartea masinii. problema principala, consta in studiul efectiv al cazului. Cuplezi acea treapta si vezi ce organe isi schimba starea/pozitia in cutie. Dupa mai multe astfel de incercari, iti vei da seama cam ce anume este de vina. O schema cinematica, este indispensabila, doar atunci cand vrei sa calculezi un raport de transmitere de la motor, la arborele principal. Link spre comentariu
Vizitator tiberiu_petrica Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 am dat cutia jos am demontat-o si am facut pinioanele uzate doar ca ceva nu iese la socoteala si gataexista pinioane care nu cupleaza unul cu altul deoarece sunt prea departe adica unul din ele este prea mic Link spre comentariu
mihaighe Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 exista pinioane care nu cupleaza unul cu altul deoarece sunt prea departe adica unul din ele este prea micsau poate amandoua Link spre comentariu
radu cnc Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 am dat cutia jos am demontat-o si am facut pinioanele uzate doar ca ceva nu iese la socoteala si gataexista pinioane care nu cupleaza unul cu altul deoarece sunt prea departe adica unul din ele este prea micEste un mare secret acea cutie de viteze? De ce nu faceti o poza sa vedem si noi, sa vorbim pe concret. Dumneavoatra aveti cutia in fata si nu-i dati de capat, noi doar va putem sugera generic niste cauze, fiecare cutie este diferita desi toate fac acelasi lucru.Pozeeeee.... Link spre comentariu
Vizitator tiberiu_petrica Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 chiar daca merg numai doua viteze cutia am montat-o pe strung pentru ca nu imi permit sa stau cu el desfacut vezi doamne or cadea pinioanele de undeva. lucrarile nu ma asteapta asa ca am dat drumu la treaba. imi ia o groaza de timp sa o demontez si sa o pun la loc . doar in cazul cand o sa gasesc un manual sau ceva care sa stie de pinioane si dimensiunile lor o dau jos ca sa o repar in totalitate. multumesc Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 ...exista pinioane care nu cupleaza unul cu altul deoarece sunt prea departe adica unul din ele este prea miceste cazul pinioanelor inlocuite? Link spre comentariu
Vizitator tiberiu_petrica Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 da este cazul si unuia din ele. dar mentionez ca cele facute de mine sunt identice cu cele pe care le-am inlocuit. am copiat diametrul si numarul de dinti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum