Vizitator geopeter Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Salut prieteni ! Are cineva schema acestui amplificator ??Este facut de Electromures si are 300w-? [ - +/-70v-8 kd 503-2 canale. Multumiri anticipate si o zi cit mai buna! Link spre comentariu
Luca Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Cred ca ai gresit Numele lui. 300W are consum sau puterea de iesire ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Pune niste poze sa vedem ce e acolo, eu n-am auzit de Electromures sa realizeze asa ceva, mai ales cu KD503 Tesla. Link spre comentariu
zal Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 E ampliful ăla monstru. Există schema pe net dar e greşită, iar cea trasă la xerox pe care o am se vede slab. Mîine dimineaţă încerc s-o corectez, acum scriu cu telecomanda din altă locaţie. Link spre comentariu
zal Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Atenţie că au băgat în amplif tot felul de combinaţii din lipsă de piese. De exemplu 2x5,6k în paralel în loc de 2,7k, zenere înseriate 24V+10V în loc de 33V, alte valori la condensatoare... Link spre comentariu
Letcon Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 As fi curios sa vad cum arata amplificatorul in ansamblu,exterior,interior eventual.Are cineva poze cu el ca pe google nu am gasit la o cautare simpla..? Link spre comentariu
zal Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Eu am văzut doar două, unul la o terasă la mare în 1987 şi altul la magazinul Unirea din Bucureşti, exact în 1990, cel de la care am copiat schema la xerox, pe care am redesenat-o. Ar fi trebuit să aibă piese poloneze în interior, cel puţin prima serie. Link spre comentariu
George Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 As fi curios sa vad cum arata amplificatorul in ansamblu,exterior,interior eventual.Are cineva poze cu el ca pe google nu am gasit la o cautare simpla..? Geopeter (cel care a initiat topicul) ne-ar putea ajuta cu niste poze, doar daca doreste bineinteles. Link spre comentariu
maxente Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Mi se pare mie ca prin '98, cand am fost eu intr-o tabara prin Moldova, am vazut un amplificator d-astaAvea un aspect cubic si negru la culoareE posibil sa ma inselO poza face cat o mie de cuvinte Link spre comentariu
zal Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 Dacă avea 4 radiatoare puse capac deasupra ăla e. Total nepractic, ca să nu zic aiurea. Link spre comentariu
George Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 Zal, asta e dihania? Am gasit poza pe net. Link spre comentariu
zal Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 BINGO! Doar că trebuie rotită poza cu 180* ptr a-l vedea în toată splendoarea. :rade:Mai sînt şi alte poze? Link spre comentariu
George Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 Rezolvat. Rotit poza. Din pacate nu mai sunt alte poze cu el. Se vorbeste despre el aici. De acolo e si poza. Link spre comentariu
maxente Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 Inseamna ca ce am vazut eu era altceva ca nu avea radiatoarele deasupraLa ce s-o fi gandit inginerii aia cand au pus radiatoarele alea asa ? Link spre comentariu
zal Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 La vreo primă de 23 August, ziua insurecţiei antifasciste şi antiimperialiste a poporului român, sub conducerea PCR. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum