Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vand statii portabile vhf si uhf

mbtcmc

Postări Recomandate

Vand 8 statii radio Kenwood TK2160 VHF 16canale perfect functionale aspect foarte bun dar cu bateriile defecte. pret 80lei bucata

Doua statii radio Kenwood TK2160 VHF fara antene, baterii defecte aspect foarte bun 70 lei

Pentru cine le ia pe toate adaug doua baterii bune si 2talpi +alimentatoare pentru acest model

Doua statii radio Kenwood protalk TK3201 UHF 16 Canale cu talpile de incarcare dar fara alimentatoare perfect functionale dar bateriile defecte 80lei bucata.

Talpi incarcare ksc31 fara alimentator 40 lei

Talpa incarcare ksc25 fara alimentator 40 lei

Talpa incarcare ksc30 cu alimentator 60lei Posted Image

Sau schimb cu un ZPFM3.

Locatie Bucuresti

Tel 0740976956

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mbtcmc

3

tk2160 s-au dat toate cele care aratau perfect.tk2160 am 6 bucati cu cauciucul antenelor lipsa ,functionale dar cu bateriile defecteprotalk tk3201 am 3 bucati,2 talpi de incarcare pentru tk3201 dar nu am alimentatoarele lor.

Link spre comentariu

sal ma intereseaza modelul tk3201 dar vreau sa mi spui cam ce raza de actiune reala au sau daca leai testat msi

Eu am facut o proba cam la 1km distanta in camp desc his si se auzeau bine.In oras printre blocuri am putut vorbi cam la 500m.
Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări