Vizitator razvan2005umbro Postat Octombrie 26, 2006 Partajează Postat Octombrie 26, 2006 va rog sa va dati cu parerea ,este vorba despre diful http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer ... /Xpress_12, este pun intr-o incinta de 35L inchisa.. ce parere aveti??? merita...?? as dori sa dau in el 150w .. [il folosesc pt subwoofer] Link spre comentariu
adi_0106 Postat Octombrie 26, 2006 Partajează Postat Octombrie 26, 2006 arata perfect ... nu ai ce sa ceri mai mult de la o incinta inchisa Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 26, 2006 Partajează Postat Octombrie 26, 2006 Am facut curatenie...Chiar daca ai sters numele programului nu e de ajuns...Daca ai fi fost destept ai fi pus numai graficul, fara alte chesti...Bafta !PS: Arata bine ;) Link spre comentariu
dividivus Postat Octombrie 26, 2006 Partajează Postat Octombrie 26, 2006 Pretul difuzorului este foarte prietenos. Merita incercat si daca decizi sa cumperi spune-ne cum se comporta. Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 26, 2006 Partajează Postat Octombrie 26, 2006 Si inca ceva...nu stiu daca ai citit acel mic regulament de pe aici...daca nu iti zic eu ca topicurile cu acest titlu nu au ce cauta pe aici...maine il voi sterge... :axe: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum