ALVIN Postat August 12, 2017 Partajează Postat August 12, 2017 Fain să- l folosesti sanatos! Multumesc, sa vedem ce iese. Posibil sa aiba si reglaj pe inaltime? S-ar putea sa aiba dar nu sint sigur, o sa verific. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iunie 27, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2018 S-au dus si periile, dupa ce de cateva ori s-au blocat din cauza rumegusului, si le-am schimbat cu ceva la 2 lei bucata. Partea proasta a fost ca la desurubarea capacului periilor un capac, din ebonita, s-a crapat si atunci luand pe celalalt de model am confectionat la strung altele doua din teflon. Sper ca o vreme sa nu mai am probleme! Link spre comentariu
ahegyes Postat Iunie 28, 2018 Partajează Postat Iunie 28, 2018 89 euro pentru un circular de banc complet, da e un pret bun. Intrebarea e: ce compromisuri s-au facut ca sa iasa atat de ieftin. Nu de alta dar doar un disc de circular decent costa 89 euro. De taiat sigur taie, dar nu e tot una cum taie. Pentru cutii - in mod special - e nevoie de precizie mare, altfel cutia nu se va imbina calumea. As spune chiar ca e critic ca taieturile sa fie perfecte pentru cutii, mai ales daca acele cutii vor fi amplificatoare, radiouri. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iunie 28, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2018 Eu nu fac chestii de precizie ci strict legate de gospodarie. Sunt un tip care incearca sa rezolve singur chestiile de "bun simt" din jurul casei. Si ca orice electronist am rabdare si de obicei imi iese ce-mi pun in cap! Link spre comentariu
xaxa Postat Iulie 8, 2018 Partajează Postat Iulie 8, 2018 scula pare buna, la formatul asta are si reglaj pe inaltime. nu imi dau sema ce einhell este, dar e probabil sa aiba un reglaj fin pentru alinierea pinzei. o serie din e2050 de pe piata romanesca avea la banii astia (700lei) puteti prelungi ghidajul cu o bara in T, astfel ca T-ul sa gliseze pe latura din spate a mesei. in felul acesta eliminati abaterile ghidajului atunci cind sinteti mai grabit sau apasati pe material cu barbatie Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iulie 8, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2018 Acum 3 ore, xaxa a spus: scula pare buna, la formatul asta are si reglaj pe inaltime. nu imi dau sema ce einhell este, dar e probabil sa aiba un reglaj fin pentru alinierea pinzei. o serie din e2050 de pe piata romanesca avea la banii astia (700lei) puteti prelungi ghidajul cu o bara in T, astfel ca T-ul sa gliseze pe latura din spate a mesei. in felul acesta eliminati abaterile ghidajului atunci cind sinteti mai grabit sau apasati pe material cu barbatie Nu mai sunt grabit de cand vecinul si-a taiat, acum de Rusalii, piciorul cu flexul! Link spre comentariu
nickrvl Postat Iulie 9, 2018 Partajează Postat Iulie 9, 2018 Nu cobesc si nici raul cuiva nu-l doresc insa nu cumva taia cu el pe dos? adica scanteile in ce parte sareau spre in fata sau spre in spatele polizorului? Intreb pentru ca stiu multi accidentati care taiau astfel incat scanteile sa nu sara spre el adica in spatele polizorului ci in fata, ca sa nu-i arda..., culmea ca si in reclame/tutoriale am vazut asta...astfel la prima blocare a pietrei polizorul are tendinta de a "fugii" exact catre utilizator... Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iulie 10, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2018 Acum 10 ore, nickrvl a spus: Nu cobesc si nici raul cuiva nu-l doresc insa nu cumva taia cu el pe dos? adica scanteile in ce parte sareau spre in fata sau spre in spatele polizorului? Intreb pentru ca stiu multi accidentati care taiau astfel incat scanteile sa nu sara spre el adica in spatele polizorului ci in fata, ca sa nu-i arda..., culmea ca si in reclame/tutoriale am vazut asta...astfel la prima blocare a pietrei polizorul are tendinta de a "fugii" exact catre utilizator... Nu a pus discul pe dos ci a pus un disc de circular pentru taiat lemn si a vrut sa taie o scandura direct pe pamant. A prins ceva dedesupt si i-a smuls flexul din mana. Partea proasta este ca flexul nu a decuplat si a continuat sa functioneze sarind pe jos pe la picioarele lui. Nu a putut sa se fereasca si s-a oprit in tibia lui taind si propriul cablu de alimentare, asa s-a oprit. Eu l-am luat pe vecin si l-am dus la urgenta dupa ce i-am pus un garou deasupra genunchiului. Link spre comentariu
nickrvl Postat Iulie 10, 2018 Partajează Postat Iulie 10, 2018 Aste e si mai rau si culmea e ca o cam face-m toti..... numai ca la noi inca nu sa intamplat. Link spre comentariu
bcristian Postat Iulie 11, 2018 Partajează Postat Iulie 11, 2018 On 7/10/2018 at 8:57 AM, Toni Marginean said: Nu a pus discul pe dos ci a pus un disc de circular pentru taiat lemn si a vrut sa taie o scandura direct pe pamant. Asta e fix din categoria "ce-si face omul cu mana lui". Link spre comentariu
ahegyes Postat Iulie 12, 2018 Partajează Postat Iulie 12, 2018 Improvizatiile de gen - panza de circular pe flex - sunt calea sigura spre dezastru. Mie mi se face rau cand aud pe cineva ca foloseste o astfel de tehnica. Circularul e periculos si in variantele lui clasice. Montat pe flex, doar norocul face ca sa nu se transforme in dezastru instantaneu. Tocmai era discutia legata de acel circular ieftin, iar eu spuneam de compromisurile care se fac pentru a se ajunge la un pret atat de bun. E, unul dintre compromisuri e si cel legat de siguranta utilizatorului. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Iulie 22, 2018 Partajează Postat Iulie 22, 2018 Buna ziua. Ce parere aveti despte acest circular, (BOSCH PTS 10)? Doresc sa-l folosesc pentru debitarea materialului necesar pentru constructia unor boxe. O sa-l folosesc si la lucrurile necesare din jurul casei. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iulie 22, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2018 Mie imi place mult si dacă nu puteam să- l repar pe al meu îl cumpărăm. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Iulie 22, 2018 Partajează Postat Iulie 22, 2018 Nu stiu daca pentru taieturi de finete, cum sunt marginile fetelor care formeaza o cutie spre exemplu, nu cumva trebuie un disc cu mai multi dinti. O sa incerc pe o bucata de pal. Eu l-am cumparat anul trecut insa pana acum nu am avut timp sa lucrez cu el. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat August 26, 2018 Partajează Postat August 26, 2018 La turatia pe care o are flexul,daca pinza se ''impotmoleste'',nici n-ai vreme sa te gindesti sa te feresti, mai ales daca folosesti pinza cu dinti marisori. Cei mai multi oameni pe care i-am vazut cu degete,miini, amputate, au fost si sint timplarii! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum