Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema incubator

Vizitator suiram777

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gaby

3

• Radiotelegrafist

3

• validae

2

• Fulgerik

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator suiram777

sunt scheme mult mai simple si mult mai eficiente.

poate ca sunt dar eu nu ma prea pricep cu electronica de aceea am si cerut niste sfaturi pe forum poate am sa invat cu timpu cat de cat putin
Link spre comentariu
Vizitator suiram777

http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=241&t=58296&start=20#p704650Se pare ca tensiunea din retea este de vina, trebuie verificat care este modalitatea cum se obtine tensiunea de alimentare a partii de comanda. Este posibil sa se alimenteze printr-un condensator de 0.1 sai 0.2 microfarazi. Daca da, atunci trebuie marita putin valoarea condensatorului si atunci va functiona si la tensiune mai redusa.

si de unde se poate mari valoarea condesatorului cum arata condensatorul la incubator si unde poate fi instalat?
Link spre comentariu

Daca a suflat aer rece, mai mult ca sigur nu mai aveti oua in clocitoare, sau daca aveti, probabil au fost compromise. Montajul electronic care comanda intreaga jucarie, dvs. trebuie sa vedeti unde este, dar sunt mari sanse sa fie in aceeasi zona cu afisajul. Daca doriti sa fiti ajutat, trebuie sa depuneti un minim efort sa demontati incubatorul pana ajungeti la partea electronica. Apoi faceti niste fotografii clare si postati-le.Chiar si asa, depanarea la distanta este uneori greoaie. Aveti un pistol de lipit? Aveti un aparat de masura? Asteptam raspunsuri si fiti atent, cu 220v nu e de joaca.

Link spre comentariu
Vizitator suiram777

Daca a suflat aer rece, mai mult ca sigur nu mai aveti oua in clocitoare, sau daca aveti, probabil au fost compromise. Montajul electronic care comanda intreaga jucarie, dvs. trebuie sa vedeti unde este, dar sunt mari sanse sa fie in aceeasi zona cu afisajul. Daca doriti sa fiti ajutat, trebuie sa depuneti un minim efort sa demontati incubatorul pana ajungeti la partea electronica. Apoi faceti niste fotografii clare si postati-le.Chiar si asa, depanarea la distanta este uneori greoaie. Aveti un pistol de lipit? Aveti un aparat de masura? Asteptam raspunsuri si fiti atent, cu 220v nu e de joaca.

dar as incerca sa imi cumpar un stabilizator de tensiune primadata si apoi sa vad daca nu merge nici asa ma dau batut si renunt la era ieri intr-o perioada de 3 ore a cazut curentul de vreo 20 de ori si dupa ce a venit aceeeasi problema pe care am scris-o la inceput dupa ora 21;00 a mers din nou normal nu stiu ce sa mai zic despre ea. :jytuiyu
Link spre comentariu
Vizitator suiram777

din 67 de oua au iesit 22 de pui restu au murit in ou:jytuiyu
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator suiram777

am demontat incubatorul si am facut aceste poze nu sunt foarte clare dar poate descifrati ceva din ele nu mi se pare sa fie ceva carbonizat pe placuta aia cu electronica numai daca nu ii stricat senzorul de la ea

post-84178-139829784122_thumb.jpg

post-84178-139829784127_thumb.jpg

post-84178-139829784131_thumb.jpg

post-84178-139829784136_thumb.jpg

Link spre comentariu

Pentru inceput, puteti schimba condensatorul prin care se alimenteaza montajul.Este cel mare, albastru.Cumparati unul identic, sau o valoare imediat superioara de capacitate, dar la aceeasi tensiune de lucru. Ar trebui sa incercati si montarea pe cablul de retea a unui tor de ferita, pe post de filtru RFI.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări