Vizitator suiram777 Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 buna sunt nou pe acest forum am un incubator argis si am o problema cu el. la temperatura in loc sa ii apara temperatura din incubator apare 888 si tot palpaie iar in loc sa incalzeasca baga aer rece dar asta se intampla numai spre seara peste zi nu are nici o problema merge la temperatura normala daca stie cineva care ar putea fi problema si ce as putea face cu ea. va multumesc Link spre comentariu
gaby Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 Probabil seara iti scade tensiunea retelei electrice. Masoar-o ziua cand merge incubatorul si seara cand o ia razna. Link spre comentariu
validae Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 Poate pui modelul complet si eventual o poza cu ,,suspectul,, mai ales cu placa electronica. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 la asemenea termostate electronice facute de acea firma considerativa un om norocos daca ati reusit sa scoateti de doua sau trei ori pui cu acea clocitoare Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 daca este conceputa cu lm393 mai bine faceti alt montaj,sunt scheme mult mai simple si mult mai eficiente. Link spre comentariu
Vizitator suiram777 Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Poate pui modelul complet si eventual o poza cu ,,suspectul,, mai ales cu placa electronica. modelul complect este argis Io 1P TE Link spre comentariu
Vizitator suiram777 Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Probabil seara iti scade tensiunea retelei electrice. Masoar-o ziua cand merge incubatorul si seara cand o ia razna.si eu m-am gandit ca poate este din cauza aceasta ca de ar fi probleme cu incubatorul ma gandesc ca ar face figuri si ziua Link spre comentariu
Vizitator suiram777 Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 la asemenea termostate electronice facute de acea firma considerativa un om norocos daca ati reusit sa scoateti de doua sau trei ori pui cu acea clocitoaream scos destule ture de pui mai mult de trei ture si a fost destul de bine scotea tot peste 50 Link spre comentariu
gaby Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Seara scade tensiunea, este consumul mai mare. Singura solutie este un stabilizator de tensiune sau un UPS cu AVR. Oricum masoara tensiunea ziua si seara cand nu mai merge incubatorul si posteaz-o aici. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 cu ce circuit integrat este echipata? Link spre comentariu
Vizitator suiram777 Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 cu ce circuit integrat este echipata?cred ca acesta este ca nu ma cam pricep la electrice dar am sa scriu ce srie pe ea230V, 50Hz, maxim 160W Link spre comentariu
Vizitator suiram777 Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Seara scade tensiunea, este consumul mai mare. Singura solutie este un stabilizator de tensiune sau un UPS cu AVR. Oricum masoara tensiunea ziua si seara cand nu mai merge incubatorul si posteaz-o aici. si de unde as putea achizitiona un stabilizator de densiune Link spre comentariu
gaby Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Se gasesc la magazinele de bricolaj sau online. Link spre comentariu
Fulgerik Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 buna sunt nou pe acest forum am un incubator argis si am o problema cu el. la temperatura in loc sa ii apara temperatura din incubator apare 888 si tot palpaie iar in loc sa incalzeasca baga aer rece dar asta se intampla numai spre seara peste zi nu are nici o problema merge la temperatura normala daca stie cineva care ar putea fi problema si ce as putea face cu ea. va multumescCe model este? Are afisare pentru temperatura?Este posibil sa fie din cauza tensiunii de retea dar in acest caz trebuie verificata partea de alimentare, este posibil sa fie un condensator devalorizat. Link spre comentariu
Vizitator suiram777 Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 buna sunt nou pe acest forum am un incubator argis si am o problema cu el. la temperatura in loc sa ii apara temperatura din incubator apare 888 si tot palpaie iar in loc sa incalzeasca baga aer rece dar asta se intampla numai spre seara peste zi nu are nici o problema merge la temperatura normala daca stie cineva care ar putea fi problema si ce as putea face cu ea. va multumescCe model este? Are afisare pentru temperatura?Este posibil sa fie din cauza tensiunii de retea dar in acest caz trebuie verificata partea de alimentare, este posibil sa fie un condensator devalorizat.temperatura cand merge este afisata digital iar cand nu merge la temperatura apare 888 si tot palpaie incubatorul este argis Io 1P TE Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum