tiovidiu Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 In data de 05.03.2014 la emisiunea Ziua buna de pe Look tv au dansat un dans argentinian. Nu am dat initial atentie dar acum ma intereseaza daca stie cineva cum se cheama si cine il canta. Am inserat si linkul catre videoclip, multumesc anticipat pentru ajutor! http://looktv.ro/ziua-buna/video/dans-a ... -ziua-buna Link spre comentariu
molioa Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 Indila - Dernière DanseTango argentinian pe muzica franceza...nashpa, urasc franceaza mai presus decat rusa! Link spre comentariu
tiovidiu Postat Martie 11, 2014 Autor Partajează Postat Martie 11, 2014 Multumesc, aste este melodia, nu prea suna a tangou dar asta e. Sincer sa fiu nici mie nu mi-a placut niciodata muzica franceza, numar pe degetele de la o mana melodiile franceze pe care le ascult cu placere. Link spre comentariu
Vizitator alex_polder Postat Martie 19, 2014 Partajează Postat Martie 19, 2014 Nu suna, dar ritmul este de tango. Altfel nu s-ar puta dansa pe el Link spre comentariu
Vizitator alex_polder Postat Martie 19, 2014 Partajează Postat Martie 19, 2014 E superb dansul, imi place foarte mult. Acuma legat de limba ei, nu ma dau nici eu in vant dar la scoala am fost nevoita sa o invat...ce s-ai faci :bataieSunt doi tineri din Cj care fac tango de ceva ani si se descurca foarte bine. Ii stiu de la serile de dans. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum