nelutuPO Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 Buna ziua , am o masina spalat AWE7516/1 la care apare F26. Verificat pompa si circuit pompa si totul bun. Inlocuit cu un alt modul este OK, deci defectul este pe modulul electronic. Daca a avut cineva ceva asemanator va rog un sfat cu ce a gasit defect pe modul. Stima Link spre comentariu
ruscanusorin Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 Verificati inchizatorul de la ,,usa,, si conexiunile acestuia. Aceasta eroare este sigur de la inchizator. Link spre comentariu
nelutuPO Postat Martie 10, 2014 Autor Partajează Postat Martie 10, 2014 Va salut, cu respect va contrazic , nu este de la inchizator din moment ce am specificat ca am pus alt placa digitala si nu a mai aparut eroarea F26. Aceasta eroare se leaga de pompa evacuare, presostat ( verificat ) sau modul electronic. Stima Link spre comentariu
daktari Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 verifica triac pompa, presostat si dai un program test Link spre comentariu
adam stefan Postat Mai 21, 2014 Partajează Postat Mai 21, 2014 problema este de soft Link spre comentariu
nelutuPO Postat Mai 25, 2014 Autor Partajează Postat Mai 25, 2014 Are cineva modalitatea de resoftare? Se poate prin rescriere memorie? Stima Link spre comentariu
adam stefan Postat Mai 26, 2014 Partajează Postat Mai 26, 2014 ptr resoftare ai nevoie de programator si soft daca nu ai sau nu ai mai facut mergi la un atelier Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum