Vizitator exterminatorultv Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 Va salut! Am cautat pe Google si nu am gasit,asadar va intreb pe dvs., un condensator ceramic de tip,exemplu,102 2KV are polaritate,daca nu are se poate monta indiferent?Va multumesc! Link spre comentariu
leo 17 Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 nu are polaritate poti sa l lui cum vrei tu Link spre comentariu
gabiferaru Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 Si ca regula generala: orice condensator polarizat va avea marcat pe el polaritatea terminallilor, ce-i nemarcati e clar ca sunt nepolarizati. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 eu nu stiu sa fi vazut polarizati sub 0,1uF.Si din aia mai rar.102 fiind 1nF clar ca nu exista polarizati.(sau eu nu am vazut) Link spre comentariu
PINTI Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 Dan cod are dreptate. Sub 0,1uF nu am vazut condensatori polarizati. Link spre comentariu
zal Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Totuşi, mulţi cond nepolarizaţi cu folie metalizată au marcat unul din terminale, cel recomandat ptr legare la masă, asta în interior înseamnă armătura care se termină la exteriorul bobinajului şi poate funcţiona ca un ecran. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum