Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

samsung LE32C350D1W am nevoie service manual bn44-00369b

sorinel_pustiu09

Postări Recomandate

• Răspunsuri 43
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Eugen Chirila

19

• dan cod

5

• Florinel TV

5

• ovidiuiosif

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 1 an mai târziu...

Va salut stimati colegi.

Am si eu un TV Samsung le32c350d1w care se aude infect pe cele doua difuzoare incorporate, chiar daca au 5W fiecare, si ca sa il cuplez la un sistem audio nu pot deoarece are iesire doar audio optic.

In aceasta idee l-am desfacut pentru a ii monta o priza jack cu decuplare pe difuzoarele interne, dar inainte de aceasta am masurat circuitele si am constatat ca nici unul din difuzoare nu este legat la masa !

De aceea am renuntat de frica sa nu ii ard etajul final audio.

Imi poate spune cineva de ce am intalnit aceasta situatie, ce fel de final audio are ?

Daca cineva are schema electrica a acestui tip de televizor i-as ramane profund recunoscator daca mi-ar da-o si mie.

Cu stima, RexOly.

Editat de Eugen Chirila
Link spre comentariu

Coerct, ai dreptate dar nu stiu care sunt pinii de iesire audio, si daca are legati si activi pinii de iesire audio.

Dar mai ramane o problema, cum decuplez difuzoarele? daca as lua semnal din scart, difuzoarele raman active, ar insemna sa pun un comutator cu care sa le decuplez manual.

Si mai este o problema, pe mufa scart am deja cuplat un TV BOX de la RDS pentru semnal TV digital, deci si mufa asta este ocupata. Si chiar de nu ar fi ocupata aceasta mufa scart este numai pentru semnal de intrare conform manualului. Deci cade aceasta varianta.

Unica varitanta ar fi sa ma cuplez la intrarea integratului audio si sa culeg semnal de acolo, dar pentru asta am nevoie de schema, pe care nu o am si nu o gasesc nicaieri, de aceea am apelat la colegii de forum.

Codul placii este BN41-01537A, dar nu gasesc nimic pe net.

Editat de Eugen Chirila
Link spre comentariu

Cred ca integratul audio este sub acel radiator dupa cum se vede in poza si nu stiu ce cod are.

post-238516-0-62540600-1430292523_thumb.jpg

Mufa difuzoarelor este cea alba din coltul stanga sus.

E ca dracu.

Editat de Eugen Chirila
Link spre comentariu

Am incercat si varianta asta, dar este imposibil, pentru ca PCB-ul este multi strat, pe o parte este numai plan de masa in zona mufei, iar pe cealalta parte este tunerul care acopera circuitele, nu am nicio sansa sa le pot depista.

Am identificat si circuitele integrate din apropiere si nici unul nu este audio, deci pana la urma cred ca cel cu radiator este audio si din cauza radiatorului nu il pot identifica.

Mai am doua solutii, prima, sa gasesc schema, si a doua, sa renunt.

Editat de Eugen Chirila
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări