Sorin Schiriac Postat Octombrie 3, 2015 Partajează Postat Octombrie 3, 2015 Pe siteul Piesetv Link spre comentariu
GIV Postat Octombrie 16, 2015 Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Neavind ceva apropiat am inlocui ledul cu un led UV de 1W.Tv.a functionat cam 3 saptamani.Din start avea o nuanta albastra in directia led-ului.Garantie 3 luni.A fost readus la reparat.Cum nu gasesti leduri ,am improvizat in contimuare.Am cumparat de la un distribuitor multinational din tara T-- LED 5W OSW4X2E5D1E care au tensiune de lucru 10V.Normal ar trebui montat pe un radiator dar nu am gasit solutia,in schimb pe terminale i-am lipit cablu flexibil gros cam de 2 mm,dezizolat cam 10 mm.Totul in ideea ca acesta va fi radiatorul. Eu am depistat ( +) LED cu o sursa de 12 v serie cu un bec de 5W impuls scurt ,cu o pensa ingusta am indreptat pinul Led-ului si am strans-o cat mai aproape de led pentru a-l proteja termic la lipire cu letconul . Am lipit un cablu rosu.La lipire se poate deteriora Led-ul.La fel am procedat cu (-) cablu negru.Daca led-ul este indreptat direct spre panel va aparea o zona mai luminata.Tv-ul functioneaza dar daca mai ajunge la mine voi folosi 2 diode paralel si orientate la cam 60 grade fata de panel in sensuri opuse.Am cautat sa cumpar banda led completa sau leduri identice dar n-am gasit.Altii scurcicuiteaza Led-l defect,altii folosesc o rezistenta.Fiecare cu metoda lui. Trebuie sa le multumesc colegilor,fara ajutorul lor nici nu ma gandeam sa ma apuc,si nici de unde sa incep asemenea reparatie.Cine spune ca Romanii nu se ajuta fac cea mai mare greseala.Traiasca ROMANIA! Link spre comentariu
Vizitator virgil02 Postat Noiembrie 14, 2015 Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 (editat) Buna ziua, apeland la cunostintele membrilor acestui forum incerc sa rezolv o problema cu modelul de tv din titlu..am avut ceva probleme cu subtitrarea(era pe fundal negru ,in coltul din stanga jos) am gasit pe un site( http://dl.filehost.ro/download/30687120/tv%20telefunken%20T32TX189LBP.rar) cu specificarea ca rezolva problema. am extras continutul intr-un card si din meniul service am instalat programul, si surpriza ,acum nu se mai deschide ,doar clipeste becul rosu.ce se mai poate face? multumesc de ajutor Editat Noiembrie 14, 2015 de virgil02 Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 14, 2015 Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 (editat) S-a alterat firmware-ul.Singura solutie este un firmware(soft )adecvat modelului.Daca nu aveti experienta in depanare duceti-l la service.Ca s-ar putea sa va explic cum sa faceti si sa-l zapaciti de tot(si iar ma acuza unii colegi de lipsa de deontologie profesionala,si iau nota 2 ) Editat Noiembrie 14, 2015 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
Vizitator virgil02 Postat Noiembrie 14, 2015 Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 va multumesc pentru raspuns, mai am o intrebare televizorul inca este in garantie ,pot sa il duc in garantie? se vede ca am umblat in setarile lui? Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 14, 2015 Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 Nu cred ca defectiunile de soft sunt acoperite de garantie,din pacate... Link spre comentariu
Vizitator virgil02 Postat Noiembrie 14, 2015 Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 (editat) inteleg, dar "ingineria" facuta de mine , este detectabila,vizibila pt ei? normal ar fi ca garantia sa acopere toate problemele aparute( greseala fiind a mea iar ei nestiind asta Editat Noiembrie 14, 2015 de virgil02 Link spre comentariu
Den Postat Decembrie 29, 2015 Partajează Postat Decembrie 29, 2015 Buna ziua. Am desfacut si eu un telefunken t32tx189dlp.Tot asa,am gasit un led in scurt si unul intrerupt. Este al meu personal.Poate sa-mi dea cineva o idee,cam ce putere ar avea un led? Vreau sa le inlocuiesc cu smd-uri de 0.5w paralel.. Cam cum arata: Link spre comentariu
Den Postat Decembrie 29, 2015 Partajează Postat Decembrie 29, 2015 (editat) Le-am inlocuit in felul urmator.Unul din ele cu un led normal care se prinde pe radiator stea de 2w/145grade. la care i-am asigurat racirea pe cablaj(lipit direct pe cupru).Celalat cu 4 leduri smd de 0.5w.Asta ca sa vad diferentele.Nu am mai fixat lentilele ca nu mai aveam cum .Din pacate unde sunt cele 4 leduri smd luminozitatea este mai puternica...Sa vad cat tine in conditiile in care pica cam 3.77v pe un led... Editat Decembrie 29, 2015 de Den Link spre comentariu
GIV Postat Martie 10, 2016 Partajează Postat Martie 10, 2016 (editat) Tv-ul reparat a ajuns din nou la mine dar cu display spart.Cand au vrut sa-i monteze piciorul i-au spart displayul.Acum il am de vanzare cu telecomanda,picior,ambalaj.Este functional dar display spart. Editat Martie 10, 2016 de GIV Link spre comentariu
Serghei Postat Aprilie 6, 2016 Partajează Postat Aprilie 6, 2016 Un pret aproximativ ? Link spre comentariu
Den Postat Noiembrie 8, 2016 Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 A tinut aproape un an,asa am folosit tv-ul ,aproape zi de zi,cu 2 leduri masluite.Azi a ramas fara lumina... Si din nou vad ca nu gasesc leduri pe la noi..decat la preturi nesimtite.Ceva indrumari? Link spre comentariu
Vizitator dannello Postat Ianuarie 16, 2017 Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Va salut pe toti! Eu nu m-am mai obosit sa caut LED-uri si mai bine am cumparat display LED cu tot ,dar spart. Asa ai si tu sa schimbi, mai schimbi si la altii si iesi chiar in castig. Daca ai noroc si iei un display spart cu 50-70 lei scoti profit frumos. Eu n-am gasit mai mult de 3 leduri arse la un tv niciodata. Regular este 1 maxim 2. ASA CA OCHII PE TV CU ECRAN SPART, la dezmembrare nu la Tv intreg, ca nu se merita intreg. Cu respect! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum