Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modulator FM comercial

Mondan

Postări Recomandate

Aveam nevoie de un cititor de card - si am 'zis' ca mai bine iau un modulator FM, deoarece pare destul de complex la pretul lui. Ma gandeam sa scot semnal audio sa il bag in ampli :ras: (si asta urmaresc acum). Dupa ce am am vazut caracteristicile am fost orecum impresionat:

- cititor SD, USB (deja vedeam ca voi gasi iesirea audio)

- modulator FM cu PLL scria pe carcasa (deja imi imaginam un intergat PLL separat, sinteza)

- volum digital (push)

- are si egalizator grafic (un TDA7318 in interior cam mult...)

Dupa ce l-am desfacut nici nu stiu de unde sa scot semnal audio (deja ma pregateam sa caut datasheet-uri):

Posted Image

Pe celalata fata mai are doar un LCD, 7805 SMD + receptor IR

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

„sa scot semnal audio sa il bag in amplificator”

Există astfel de modulatoare care au şi intrare de semnal pe mufă 3,5mm, de unde poţi extrage semnal audio ptr. amplificator

post-228692-0-87099600-1401274252_thumb.jpg

Link spre comentariu

Ia o cască cu impedanță cât mai mare (200-1000 Ohmi) înseriază pe unul din fire un condensator de 0,1uF și cu celălalt fir legat la masă, testează toate punctele accesibile pe cablaj.Poate dai de unul unde să existe semnal audio, nu ai ce să riști astfel.Deși e improbabil să găsești semnal analogic acolo, toate integratele implicate sunt sub picătura aia neagră.

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

Există astfel de modulatoare care au şi intrare de semnal pe mufă 3,5mm, de unde poţi extrage semnal audio ptr. amplificator

Asta a fost solutia. Am cumparta altul cu mufa iesire audio.

Se aude binisor are si telecomanda.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări