Mondan Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 Aveam nevoie de un cititor de card - si am 'zis' ca mai bine iau un modulator FM, deoarece pare destul de complex la pretul lui. Ma gandeam sa scot semnal audio sa il bag in ampli (si asta urmaresc acum). Dupa ce am am vazut caracteristicile am fost orecum impresionat: - cititor SD, USB (deja vedeam ca voi gasi iesirea audio) - modulator FM cu PLL scria pe carcasa (deja imi imaginam un intergat PLL separat, sinteza) - volum digital (push) - are si egalizator grafic (un TDA7318 in interior cam mult...) Dupa ce l-am desfacut nici nu stiu de unde sa scot semnal audio (deja ma pregateam sa caut datasheet-uri): Pe celalata fata mai are doar un LCD, 7805 SMD + receptor IR 1 Link spre comentariu
Mondan Postat Martie 10, 2014 Autor Partajează Postat Martie 10, 2014 La ce ma asteptam sa fie: - cu AS6001 http://www.e-gizmo.com/elab/rfamp/cdr3.jpg - cu Kt0803 http://monitor.net.ru/forum/files/mp3-fm1_178.jpg Link spre comentariu
Mircel Postat Mai 28, 2014 Partajează Postat Mai 28, 2014 „sa scot semnal audio sa il bag in amplificator” Există astfel de modulatoare care au şi intrare de semnal pe mufă 3,5mm, de unde poţi extrage semnal audio ptr. amplificator Link spre comentariu
rimache Postat Mai 31, 2014 Partajează Postat Mai 31, 2014 E "intrare", nu "iesire". NU poti scoate semnal audio pe acolo! Link spre comentariu
cearda Postat Mai 31, 2014 Partajează Postat Mai 31, 2014 Probabil ca acel emitator are ci digital. Ca sa dati semnal catre un amplificator aveti nevoie de un tuner conectat la acel amplificator. Link spre comentariu
validae Postat Mai 31, 2014 Partajează Postat Mai 31, 2014 Ia o cască cu impedanță cât mai mare (200-1000 Ohmi) înseriază pe unul din fire un condensator de 0,1uF și cu celălalt fir legat la masă, testează toate punctele accesibile pe cablaj.Poate dai de unul unde să existe semnal audio, nu ai ce să riști astfel.Deși e improbabil să găsești semnal analogic acolo, toate integratele implicate sunt sub picătura aia neagră. Link spre comentariu
Mircel Postat Iunie 1, 2014 Partajează Postat Iunie 1, 2014 E "intrare", nu "iesire". NU poti scoate semnal audio pe acolo! Ai încercat? Nu vorbi fără a proba! Link spre comentariu
Mondan Postat Decembrie 14, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2014 Există astfel de modulatoare care au şi intrare de semnal pe mufă 3,5mm, de unde poţi extrage semnal audio ptr. amplificator Asta a fost solutia. Am cumparta altul cu mufa iesire audio. Se aude binisor are si telecomanda. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum