ilzul Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 Salutari! Am construit un VU-Metru, schema (cablaj-eagle mai mult) copiata de pe site-ul unui ungur... Totusi am o problema cu el chiar daca zic eu am urmat pas cu pas tot ce trebuia. De ce imi "flickere" led-urile in halul asta? De la ce ar putea fi? Practic din comparatia care am facut-o determin ca se aprind-sting prea repede in loc sa ramana aprinse (presupun ca e din cauza frecventei, sau...? ). Video: http://www.youtube.com/watch?v=oESUZmRYous Stiu ca nu fost foarte exact in ceea ce am expus, o sa furnizez si schema sau cel putin cablajul in eagle daca este necesar, montajul fiind pe 3 placi destul de marisoare... Link spre comentariu
leo 17 Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 pune si tu o foto cu schema electronica sau adresa site de unde ai luat schema Link spre comentariu
ilzul Postat Martie 10, 2014 Autor Partajează Postat Martie 10, 2014 De aici sunt: http://pa-elektronika.hu/hu/kesz-projek ... or-ii.html Link spre comentariu
ilzul Postat Martie 14, 2014 Autor Partajează Postat Martie 14, 2014 rezolvat, poate fi sters! Link spre comentariu
ratza Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 Spune şi tu cum ai rezolvat, poate le e de folos şi altora. Link spre comentariu
ilzul Postat Martie 14, 2014 Autor Partajează Postat Martie 14, 2014 Frecventa din 555 era mult prea mica si de asta palpaiau... Am schimbat cei 2 rezistori care initial erau de 22k si rezulta o frecventa de 1khz. Am pus 2 bucati de 2.2k respectiv 10khz si s-a rezolvat problema . Video: Sper sa nu se considere reclama in vreun fel ... Link spre comentariu
ratza Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 Nu-i reclamă. Ţi-a ieşit excelent, bravo! (Mai că-mi vine să-mi fac şi eu unul). Link spre comentariu
ilzul Postat Martie 16, 2014 Autor Partajează Postat Martie 16, 2014 Multumesc! Chiar sunt si eu bucuros de el, si spun ca a meritat timpul acordat . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum