Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programare Kenwood TK-880

mikee

Postări Recomandate

Buna seara,

Posed un TK-880 (UHF) si doresc sa fac o reprogramare prin introducerea unor repetoare din zona mea de activitate ,insa efectiv nu pot sa fac reprogramarea statiei intrucat cu softul folosit nu pot accesa statia .Am folosit softul recomandat KPG-49D si interfata de pe situl:

http://www.repeater-builder.com/kenwood ... -cable.gif.

Daca cineva a intampinat aceasta situatie si poate sa dea o mana de ajutor-rog sa posteze aici.

Toate cele bune cu multumiri.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mikee

7

• costelusss

4

• YO9IBC

3

• popa ionut

1

Top autori în acest subiect

Depinde ce aventuri o mai avut inainte sa ajunga la tine :da sunt foarte multi care cred ca daca se potrivesc mecanic mufele e treaba rezolvata...trebuie sa o iei la purecat,eventual cu ajutorul unei scheme, posibil sa fi incercat si altii sa o programeze...

Link spre comentariu

Salut ,ce firmware are statia ? Eu pe a mea o programez cu KPG 62D .Statia mea are firmware de trunking si conventional as vrea sa-i pun doar de conventional dar nu gasesc .Programatorul este clasic cu Max 232.

Link spre comentariu

Schimbarea de firmware se face de obicei de catre o persoana care a mai facut asa ceva, altfel e foarte mare probabilitatea ca statia sa devina un bibelou cu butoane frumos...

Link spre comentariu

Daca programatorul este construit corect,(vezi ca in unele documentatii conectorul RJ-45 este desenat invers, ma refer la semnificatia pinilor) incearca totusi cu KPG 62D.Daca statia a fost in reteaua Electrica aproape sigur are firmware W1.68 pentru trunking MPT1327

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Interfata de programare din linkul de mai sus functioneaza, tot cu ea lucrez si eu .Nu folositi varianta de soft corecta ( pentru ca in functie de softul statiei aceasta accepta anumite variante de soft pentru programare ) sau statia are un defect si nu se poate programa . Nici nu prea dati detalii cu ce ati incercat pana acum ! Sarbatori Fericite !

Link spre comentariu

Multumesc draga Costelusss pentru raspuns.Revin cu ceva detalii: -soft utilizat KPG-49D si 60 -nu comunica statia cu PC mai exact PC nu "vede"statia.Am testat ohmetric liniile RXD siTXD de la mufa RJ la CPU IC511 si Audio Procesor constatand existenta celor doua rezistente OK de 1K erspectiv 4,7K pe RxD siTxD. Nu am umblat la conexiunea panglica de la panoul frontal. Cam atat am facut. Paste Fericit alaturi de cei dragi !

Link spre comentariu

Nu umbla la statie ca nu are nimic. Trebuie schimbat firmware, asa cum am spus mai inainte, deoarece acum are firmware de trunking (pentru care se foloseste alt soft).

Link spre comentariu

Daca are firmware de trunking merge programata cu KPG-62 D sigur pentru ca si a mea este la fel .Dezavantajul pe care o sa-l aveti este ca in conventional sunt doar 32 de canale si nu merge schimbata frecventa din butoanele de pe microfon ! Daca doriti va pot trimite pe mail programul

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări