Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

10-13 milioane pentru boxe sau statie

Vizitator diaboliqu69

Postări Recomandate

Vizitator diaboliqu69

salut...exista vreo posibilitate sa imi fac boxe cu tot cu statie pana in 10-12 chiar ? eu am o idee sa imi fac cu 2 boxe de la KON FX1501-2F sau EP-115 sau EP-115 si statie sa imi iau Modul amplificator audio 2x250W de pe hi-end si preamplificator cu agalizator tot de acolo si traf toroidal...dak aveti idei mai buna cu difuzoare p. audio si sa imi faca cineva incinte sau imi recomandati altceva...orice....astept un raspuns....pe 5 noiembrie iau banii si vreau neaparat sa imi boxe...multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dj fratisu

1

• Mircea Bartic

1

• Bogdi16

1

Vizitator diaboliqu69

am intrebat cum as putea sa imi cumpar sau sa imi faca cineva sau sa imi vanda cineva un sistem audio cat mai bun la bani astia...boxe nu ma apuc sa imi fac singur, un aplificator pot asambla ca nu e asha greu da nu am chef sa ma chinui sa fac incinte si sa iasa nasol si asha vin seara aksa obosit de la munca si nu mai am chef sa fac nimic

Link spre comentariu
Vizitator cozzmin4u

salut...exista vreo posibilitate sa imi fac boxe cu tot cu statie pana in 10-12 chiar ? eu am o idee sa imi fac cu 2 boxe de la KON FX1501-2F sau EP-115 sau EP-115 si statie sa imi iau Modul amplificator audio 2x250W de pe hi-end si preamplificator cu agalizator tot de acolo si traf toroidal...dak aveti idei mai buna cu difuzoare p. audio si sa imi faca cineva incinte sau imi recomandati altceva...orice....astept un raspuns....pe 5 noiembrie iau banii si vreau neaparat sa imi boxe...multumesc.

Am ceva pt tine vb pe mess cozzmin4u
Link spre comentariu
Vizitator amicul43v3r

Sincer de banii astia sa fiu in locul tau as cumpara de la cineva care si-a construit boxele dupa ureche. Adik vreau sa spun ca mai bine iesi asha decat sa cumperi panarame de la magazin si cand le dai la maxim le auzi zbarnaind sau cu distorsiuni sau etc.... etc...

Sincer, recent mi-am facut chiar eu o incinta de subwofer pe o baxa de 15 W ruseasca care am vrut eu sa fie un fel de tun de bas dar a iesit altceva. Pot sa zic ca is multumit de rezultate avand in vedere ca o alimentez la un amplif de televizor de 2 X 10W . Imi treb un filtru la ea dar asta e se aude oricum.......

In viatza doua lucruri nu se imprumuta:

Masina si Femeia !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări