Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ceas data termo cu PIC16F628

GanMark

Postări Recomandate

...seamana cu ceasul lui bogdi...

Frumoasa lucrare, felicitari. :aplauze :aplauze Eu cred ca este CHIAR ceasul lui bogdi, schema re-desenata, cablaj proiectat.Dupa "schema de reglaj" a ceasului, este acelasi ceas, parerea mea.P.S.Oricum super bun ceasul lui bogdi.Daca se asigura o alimentare de "rezerva" a ceasului pentru a nu se reseta, se poate regla destul de precis.
Link spre comentariu

multumescmda lipsa backup tensiune....si chiar copie ....[ izbitor seamana la meniu ]mai mult imi place ceasul lui yo6pir....mai ales versiunea noua curiozitatea..... :101

Link spre comentariu

da,

se schimba in functie de setari si anume :

ceas / data / temperatura , timpul cat sa afiseze intre ele se seteaza de la 1-99 secunde

daca se opteaza fara data sau temperatura se seteaza la 0 [ zero ]

pana acum la mine vad o intarziere de cca 35 sec la 24 h.....cam mult....

dar inca nu am setat din meniu compensarea

vorba lui @GeoMar ...e replica lui bogdi...http://bogdi.ro/electronics/digital%20clock/indexfp.html

Link spre comentariu

din documentatie zice doar de data si termometru ca se poate opta fara....de ceas nu stiu dar ma uit......revinnu se poate fara ceas doar fara data si termo....la ceas e minim 2 secunde afisarea

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări