Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema gigacalorimetru

Taraxacus

Postări Recomandate

La un bloc vecin, locatarii au dispus pe vremea calda inchiderea caldurii. Blocul are montat giga calorimetru. Surpriza, la citire s-a inregistrat mai mult decat in perioada cand era deschisa caldura. Dupa cum gandesc eu, nu ar fi trebuit sa se intample asa ceva deoarece debitul a fost 0 iar diferenta de temperatura intre tur si retur putea fi oricat de mare. Ori este montat gresit gigacalorimetrul ori este o inselatorie constand in aceea ca senzorul de temperatura la intrare este montat pe turul general si debitmetrul tot pe turul general in loc sa fie pe turul blocului ori exista un by pass care in loc sa-l deschida l-au inchis. Daca schema este asa cum am gandit-o eu (in attach), nu ar fi trebuit sa se intample acest fenomen daca au montate si repartitoare atunci se intampla sigur pt diferenta de temperatura dintre tur si retur este mult mai mare.

Acum platesc o suma de cca 70 ron la invcalzire pt tevile care trec prin casa si cele de la subsol (am centrala) asta pana cand isi va pune toata lumea centrale si atunci nu vor avea pe cine sa mai jecmaneasca (vor pune taxa pe fumul de la cosul centralei ca sa aiba cu ce mentine niste sinecuri).

http://i61.tinypic.com/i4ikd3.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Taraxacus

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări