Sandu_alex_999 Postat Octombrie 25, 2006 Partajează Postat Octombrie 25, 2006 am un prieten care a facut o scheam de amplificare cu un tda din asta si cand ii da drumul fasaie de numa numa ...nu aveti careva o schema pt un astfel de integrat? ca eu nu am mai lucrat pana acum cu puteri asa de mici :prayer: dau o bere :partyman: :yawinkle: multumesc mult!! :smt006 Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Octombrie 25, 2006 Partajează Postat Octombrie 25, 2006 Mutat..Ps: cauta pe forum ca sunt ff multe scheme cu acest integrat! Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 25, 2006 Partajează Postat Octombrie 25, 2006 Incearca sa faci schema din datasheet http://www.datasheetarchive.com/search.php?q=tda7240&sType=part&ExactDS=Starts Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Octombrie 26, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2006 aia a facut-o respectivul si nu merge....am cautat alte scheme pe net da nu am gasit.... :toimonster: asta e daca nu mai sunt alte scheme ....ghinion multumesc de ajutor :smt006 Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 26, 2006 Partajează Postat Octombrie 26, 2006 Hmm....se pare ca e o chestie ciudata cu tda-urile astea...eu am folosit un TDA2822 cu schema din datasheet si aveam un zgomot de fond enervant. Daca in difuzor mai mergea, in casti (ca este folosit si ca amplif pentru casti) se auzea infect (zgomotul de fond se auzea mai tare ca muzica).Din pacate nu am reusit sa ii dau de cap Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Octombrie 30, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2006 Mda am vazut ..nu am reusit sa ii facem nimik..pana la urma mere acum i punte pe un woofer mai mic (ca pentru camera) si nu e asa deranjant zgomotul de fond ca nu il reproduce difuzorul...daca pui amplificatorul pe un satelit ceva te scoate din minti zgomotul de fond ....am incercat si filtrare de 100.000 de micro .. :axe: si nimik ...nu vrea nici cum sa mearga...In fine asta e acum isi face treaba binishor in punte,respectivul e multumit de ce i-a iesit,eu personal crek dupa atata chin faceam altceva :smt067 ...poate o sa mai incerc pe viitor schema...cand nu o sa am ce face ca atunci lucrezi fara nervi... :weedman: pana atunci toate cele bune pt toti :smt006 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum