Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema incarcator SMPS

Putz

Postări Recomandate

Buna! Am un incarcator WORX WA3727 de la o bormasina care scoate 21V la 500mA , 14W si am o problema... A cedat condensatorul de filtraj de dupa redresarea de 220v si a explodat IC-ul.E un integrat cu 8 pini iar pinii 6,7 sunt nelipiti . Atasez o poza cam handicapata facuta in paint pe fuga , poate cunoaste cineva IC .Daca e nevoie o sa detaliez mai mult schema .O zi buna!

post-20993-139829771525_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Putz

4

• BUGHIU

2

• validae

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Indicata era poza cu cablajul....unde este integratul defect!!! :daIncercati totusi sa adaptati o sursa ce scoate 21v ....daca nu gasiti ce integrat a fost...

Link spre comentariu

Cumpara o sursa universala fara chopper tip UPS 01 si inlocuieste integratul cu ea, vei avea de lipit doar trei fire :da Sursa e vre-o 20 Lei si merge perfect acolo.

Link spre comentariu

E incarcare prin impulsuri sau cum ii spune mai exact, nu stiu ca nu le am cu sursele in comutatie. Nu merge cu CC clasic. O sa-i fac maine niste poze.Multumesc pt raspunsuri!

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări