Putz Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 Buna! Am un incarcator WORX WA3727 de la o bormasina care scoate 21V la 500mA , 14W si am o problema... A cedat condensatorul de filtraj de dupa redresarea de 220v si a explodat IC-ul.E un integrat cu 8 pini iar pinii 6,7 sunt nelipiti . Atasez o poza cam handicapata facuta in paint pe fuga , poate cunoaste cineva IC .Daca e nevoie o sa detaliez mai mult schema .O zi buna! Link spre comentariu
BUGHIU Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 Greu de spus....Sant multe integrate de acest gen....cu 8 pinii!!! Doar intr-un incarcator identic puteti gasi ce integrat este... Link spre comentariu
Putz Postat Martie 8, 2014 Autor Partajează Postat Martie 8, 2014 Am cautat unul identic...poate are cineva pe acasa unul, atasez o poza. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 Indicata era poza cu cablajul....unde este integratul defect!!! :daIncercati totusi sa adaptati o sursa ce scoate 21v ....daca nu gasiti ce integrat a fost... Link spre comentariu
validae Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 Cumpara o sursa universala fara chopper tip UPS 01 si inlocuieste integratul cu ea, vei avea de lipit doar trei fire Sursa e vre-o 20 Lei si merge perfect acolo. Link spre comentariu
Putz Postat Martie 8, 2014 Autor Partajează Postat Martie 8, 2014 E incarcare prin impulsuri sau cum ii spune mai exact, nu stiu ca nu le am cu sursele in comutatie. Nu merge cu CC clasic. O sa-i fac maine niste poze.Multumesc pt raspunsuri! Link spre comentariu
Putz Postat Martie 31, 2014 Autor Partajează Postat Martie 31, 2014 Nu mai are nimeni nicio parere? Un ic asemanator macar chiar daca nu are la fel pozitionarea pinilor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum