Vizitator DUMITRULIXANDRA Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 Tv-ul a fost la 3 service-uri de reparatii electronice. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 pai atunci nu lati dus unde trebuie ducetil la un depanator bun sint pe forum chiar din bucuresti luati legatura cu iei si aflati unde au service si dupa aia o sa mearge succes Link spre comentariu
Vizitator DUMITRULIXANDRA Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 Tv-ul a fost la 3 service-uri de reparatii electronice.Service-uri luate de pe net. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 De acord cu d-voastra.Incercati asa: pune-ti tv in pozitie verticala si stati cu feonul in spatele lui vreo 15 min dupa care ii dati drumul Link spre comentariu
Vizitator DUMITRULIXANDRA Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 voi incerca maine.Multumesc. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 incercati ce va zis colegu sorinpavel si daca nu merge luati legatura cu cata82 de exemplu sil rezolva sa nu mai aveti probleme succes Link spre comentariu
vasi47 Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 Omul are nevoie de un sfat,nu trebuie luat in deradere.Intrati pe site-ul oficial al producatorului si cautati sa contactati serviciul de suport tehnic al acestuia.Poate e un model cu ceva eroare de proeictare,pt care ei deja au postat ceva referitor la defectul pe care l-ati prezentat. Link spre comentariu
Vizitator Costivol Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Buna,am rezolvat recent aceeasi problema la un lcd Toshiba .Relipeste cu flux si cositor -nu cu aer cald,IC420,este o sursa (5v-2,8v) cu 5 pini(un ci mic cu 3pini pe o parte si 2 pe cealalta parte).Sper sa rezolvi treaba,bafta,Costi Link spre comentariu
Vizitator DUMITRULIXANDRA Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 o sa incerc.Multumesc Link spre comentariu
adrianvmx Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 Ati rezolvat aceasta problema??!! ....treaba cu relipirea IC420 am incercat o dar nu este de la el; procesorul relipit dealtfel toate componentele de pe placa de baza le am cam luat la rand . In seara aceasta am facut modificarile postate pe net in modulul invertor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum