Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD TOSHIBA REGZA 32A3000

Vizitator DUMITRULIXANDRA

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sorinpavel

5

• BUGHIU

3

• Florinel TV

3

• vasi47

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

pai atunci nu lati dus unde trebuie ducetil la un depanator bun sint pe forum chiar din bucuresti luati legatura cu iei si aflati unde au service :da si dupa aia o sa mearge succes

Link spre comentariu

De acord cu d-voastra.Incercati asa: pune-ti tv in pozitie verticala si stati cu feonul in spatele lui vreo 15 min dupa care ii dati drumul

Link spre comentariu

incercati ce va zis colegu sorinpavel si daca nu merge luati legatura cu cata82 de exemplu sil rezolva sa nu mai aveti probleme succes

Link spre comentariu

Omul are nevoie de un sfat,nu trebuie luat in deradere.Intrati pe site-ul oficial al producatorului si cautati sa contactati serviciul de suport tehnic al acestuia.Poate e un model cu ceva eroare de proeictare,pt care ei deja au postat ceva referitor la defectul pe care l-ati prezentat.

Link spre comentariu
Vizitator Costivol

Buna,am rezolvat recent aceeasi problema la un lcd Toshiba .Relipeste cu flux si cositor -nu cu aer cald,IC420,este o sursa (5v-2,8v) cu 5 pini(un ci mic cu 3pini pe o parte si 2 pe cealalta parte).Sper sa rezolvi treaba,bafta,Costi

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Ati rezolvat aceasta problema??!! ....treaba cu relipirea IC420 am incercat o dar nu este de la el; procesorul relipit  dealtfel toate componentele de pe placa de baza le am cam luat la rand . In seara aceasta am facut modificarile postate pe net in  modulul invertor. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări