gaby Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 Am o placa cu un amplificator de antena si nu stiu daca alimentarea este cu plusul sau minusul la masa. Link spre comentariu
ste7 Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 Am o placa cu un amplificator de antena si nu stiu daca alimentarea este cu plusul sau minusul la masa. Nu ai alimentatorul original pentru acel amplificator? .Plusul+ este pe miez la cablul coaxial deci pe surub iar pe colier - minus. Stiu ca acele amplificatoare au un alimentator special iar semnalul si alimentarea sunt decuplate capacitiv ''daca intelegi '' Link spre comentariu
BUGHIU Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 Am o placa cu un amplificator de antena si nu stiu daca alimentarea este cu plusul sau minusul la masa. Este cu minusul la masa!! Link spre comentariu
gaby Postat Martie 8, 2014 Autor Partajează Postat Martie 8, 2014 Multumesc frumos, banuiam eu ca turcul este pe "invers". Link spre comentariu
BUGHIU Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 Multumesc frumos, banuiam eu ca turcul este pe "invers".Ba cred ca e ...''normal''...!!! Majoritatea sant cu minusul la masa.... Link spre comentariu
gaby Postat Martie 8, 2014 Autor Partajează Postat Martie 8, 2014 Echipamentele de radiofrecventa se fac cu plusul la masa, inclusiv amplificatoarele de antena. Iti las tie placerea de a descoperi de ce. Link spre comentariu
vasi47 Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 Sunt si cu plusul la masa.Am folosit si eu pana in 2003,in zona mea,pana sa bag cablu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum