Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe Alien pe Electromures 2x15

Sergiu_FKU

Postări Recomandate

Am avut si eu electromures-ul de 15 W si pentru o sufragerie de bloc ( 17/19mp) suna relativ bine , dar asta se intampla in alte vremuri cand Wat-ii erau Wati nu....... KiloWati :rade:  cum sunt acum :rade:

Chestia cu auzitul la 2 km nu prea o cred , hai sa zicem un 200m dar deja si aia sunt multi , dar ma rog .......

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sergiu_FKU

6

• zal

4

• Luca

4

• dj_bryz

4

Top autori în acest subiect

Puterea, scoasa din context, nu spune nimic. Odata, trebuie tinut cont de sensibilitatea traductoarelor. Pe langa asta, nu uitati ca urechea umana are o perceptie logaritmica in putere. Pentru foarte multi, 75W, 150W, tot un drac. Mai ales daca nu consideram si celelalte notiuni... peste toate astea, particularitatile fiecarui organ in parte. Fiecare aude cum vrea si cum poate...

Cand eram in liceu, intr-a IX-a, am construit un IPRS de 10W, si dadeam cu el intr-o boxa de vreo 200l, cu difuzor rusesc de 12" 12W. Sensibilitatea acestui difuzor era pe masura probabil, din moment ce reuseam sa scol destui vecini...

P.S. Watt-ii sunt tot aia, si au fost tot timpul. Cu cultura avem noi o problema... 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări