Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe Alien pe Electromures 2x15

Sergiu_FKU

Postări Recomandate

Are dreptate am avut si eu acest amplificator si s-au facut nunti ,botezuri ,cununii cu el si cu 2 boxe NOVA 1 ,20va ...chiar a fost bun la vremea lui . :aplauze

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sergiu_FKU

6

• zal

4

• Luca

4

• dj_bryz

4

Top autori în acest subiect

...chiar a fost bun la vremea lui . :aplauze

La vremea lui da, tata a dat discoteca la tara timp de 2 ani intr-un camin cu un casetofon boombox ce scotea 2 x 3w 4 ohm si 2 boxe RFT de 35 W. Ininte nu aveam pretentii audio asa mari ca nu aveam altceva mai bun.
Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

Probabil e vorba de celebrele boxe RFT de 35 şi 50VA. Or fi fabricat ei şi de 40VA dar nu s-au adus la noi.

Fiind boxe de audiţie, nu ptr sabufăr de sisteme x.1, e normal să nu se potrivească cu astfel de zgomote dubioase.

Link spre comentariu

aveti dreptate este un amplificator mic  usor si destul de rezistent  avea un var de al meu unu la fel cu 2 boxe de kashtan si se auzeau de la mine de acasa de la aproape 2 km    nu se compara watii vechi cu astia de azi   30 wati din anii 70-80 sunt echivalenti cu 300 din ziua de azi

Link spre comentariu

aveti dreptate este un amplificator mic  usor si destul de rezistent  avea un var de al meu unu la fel cu 2 boxe de kashtan si se auzeau de la mine de acasa de la aproape 2 km    nu se compara watii vechi cu astia de azi   30 wati din anii 70-80 sunt echivalenti cu 300 din ziua de azi

"Watt -ii" tot aia sunt. Spl-ul, calitatea sunetului, incintele, atenția la producţie, etc... diferă mult între cele două categorii enumerate...!
Link spre comentariu

nu se compara watii vechi cu astia de azi

Nu puterea este diferenta ci sensibilitatea difuzoarelor. Comparativ cu difuzoarele actuale (mai mult sau mai putin chinezesti) care au un SPL real de pina la 90db, iata ce caracteristici aveau unele difuzoare comuniste (produse in DDR) in anii '70...'80 http://obrazki.elektroda.pl/7781361600_1329693691.gif Bineinteles ca si acum se produc difuzoare cu o sensibilitate ridicata, dar preturile sint pe masura.

Link spre comentariu

Stai linistit ca am avut si eu Electromures 2x15 cu boxe Nova 1 20VA care le am si acum ...dar nu se auzeau pe acel amplificator cum zici tu ! 

Cam faci din tantar armasar ! 

Editat de stefan94stefan
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări