Sergiu_FKU Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 Salut, cautand prin lucrurile vechi am dat peste un amplificator electromures 2x15 cu care facem eu discoteca prin 84` , aveam la el niste boxe RFT l3060pb de 40VA dar din pacate le-am vandut, asa .. statia functioneaza foarte ok, dar as vrea sa ii fac niste boxe sa o fac cadou baiatului meu , m-ar interesa niste boxe alien de 10inch si niste drivere tot alien sau bluetech nustiu care sunt mai bune, dar pana acolo as vrea sa va intreb , le duce oare ?? eu ma gandesc ca ar trebui sa le duca dar nu sunt sigur, RFT le duce de la 7 si basu pe 4 tremura geamurile la camin, faza este ca , daca m-ar putea ajuta si pe mine cineva cu niste dimensiuni la incinta si sa imi zica ce filtru sa folosesc, sau o schema ca fac eu unu. Multumesc ! Link spre comentariu
Luca Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 Electromures 2 x 15W este un amplifciator de casa, nu o sa se descurce bine pe boxe din gma PRO.Se gasesc la sume modice boxe gen Tesla, RFT care fac echipa buna cu amplificatorul si care va suna mai bine (nu si mai tare) decat boxele facute cu difuzoare alien.Folosirea Amplificatorul Electromures 2 X 15W pe niste boxe mai mari de 15W RMS este si periculoasa. Nu are protectie la Clipping, pot distruge boxele la volum maxim. Link spre comentariu
Vizitator Jack S Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 Gogule aberezi.O sa mearga foarte bine amplificatorul de 15W pe orice boxe pro, nu are ce sa pateasca daca nu ii bagi semnal distorsionat din calculator. Poti sa-l dai la maxim fara grija. Link spre comentariu
Sergiu_FKU Postat Martie 8, 2014 Autor Partajează Postat Martie 8, 2014 Ms baieti, cred ca o sa ii fac 2 boxe alien pana la urma , m-ati putea ajuta cu niste dimensiuni la incinta si o schema pt filtre sau chiar un link sa le cumpar. P.S: Azi am primit de la un prieten 2 boxe electronica de 20watt si se aude de nu poti sta in casa , dar vreau mai mult ) Link spre comentariu
dj_bryz Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 Eu spun ca sunt multe difuzoare care suna mai bine decat alien . 1 la mana au spl mic si sunt rigide pentru 15W...mai ales daca sunt de 10 inch. 2 la mana....aceste alien nu coboara mai jos de 50hz, iar daca o vor face...sigur se vor auzii foarte incet frecventele 30-40hz....iar ce este peste 50hz se va auzii normal sau mai tare din cauza incompetentei. Parerea mea este sincera ....iar in caz ca nu vrei sa dai peste 70ron pe una bucata difuzor ...sa nu iei ATTO sau ..eu mai stiu ce difuzoare cu garnitura roz sau verde. Link spre comentariu
Sergiu_FKU Postat Martie 8, 2014 Autor Partajează Postat Martie 8, 2014 Hmm, m-ati cam bagat in ceata, pai daca Alien nu sunt bune, atunci ce ziceti de dibeisi??.. Acuma sa fim seriosi totusi le duce un kit chinezesc care cica are "250w" da el nu are nici 10 testat de mine din pura curiozitate. Ce sa mai aleg ?? RFT sunt vro 200euro bucata , clar nu imi permit m-am gandit la alien pt ca na.. asai romanu . Dar as putea sa iau dibeisi la fel de usor. Va rog careva sa ma lumineze , sa nu le fac asa numai sa ma aflu in treaba si sa ma gasesc ca sunt niste petarde si nu merg nici cat astea romanesti de 20 watt. Link spre comentariu
George Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 Dibeisi tot jafuri chinezesti sunt. Link spre comentariu
dj_bryz Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 Ia ce vrei tu in afara de ATTO ..(fa cum ti-am spus pe privat). Nu asculta pe nimeni! nici pe mine! Ia difuzoare de maxim 25cm dibeisi sau alien si dai drumu la treaba. In timp i-ti vei da seama singur de ele si vei vrea ceva mai bun...dar pana atunci fa pasul asta sa sti ce alegi pe viitor. NU LUA driver ...nu se merita pentru 15 W. Ia tweeter dinamic sunt intre 15 si 60ron bucata IA DE CARE VREI TU dar nu piezzo sau driver. Cu filtrul ti-am zis in privat...etc....nu se merita. Link spre comentariu
Luca Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 @Sergiu_FKUFara sa te superi pe mine dar mai bine renunti la ideie.Amplificatorul electromures este foarte prost din toate punctele de vedere (sunet, calitate, constructie, putere mica) iar constuctia unor boxe necesita pricepere in alegerea difuzoarelor, calcularea cutiei, constuctia filtrelor. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 Dibeisi tot jafuri chinezesti sunt.jafuri ne jafuri ale mele bubuie de tremura casa.sunt unele la 90 si ceva de lei de 30cm care sunt numai bune pt ampliful acesta Link spre comentariu
Sergiu_FKU Postat Martie 9, 2014 Autor Partajează Postat Martie 9, 2014 @Sergiu_FKUFara sa te superi pe mine dar mai bine renunti la ideie.Amplificatorul electromures este foarte prost din toate punctele de vedere (sunet, calitate, constructie, putere mica) iar constuctia unor boxe necesita pricepere in alegerea difuzoarelor, calcularea cutiei, constuctia filtrelor.Eu totusi o sa incerc, asa de pasiune, chiar daca nu le duce asta e , le vand, cat despre constructie mi-am facut singur cutiile la RFT si au iesit chiar ff ok . Dar innainte sa vorbesti de acest amplificator ca e varza, ai avut macar vreunul sa vezi ca ii poate capul, sau vorbesti asa numai sa te afli in treaba ?? Eu am facut discoteca vro 3 ani cu el, 10-12 ore de mers coontinu la maxim cu niste boxe de 30 cm si nu se incalzea aproape de loc, am avut is IEI electronica de 2x30 si sincer nu am fost asa multumit de el ca de asta. Link spre comentariu
dj_bryz Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 Broathere, ia difuzoarele alea odata fa boxele ....ca pana nu le faci nici nu-ti plac nici nu-ti displac. Dupa ceva timp poti trece la Canton Karat 300. Link spre comentariu
Luca Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 Dar innainte sa vorbesti de acest amplificator ca e varza, ai avut macar vreunul sa vezi ca ii poate capul, sau vorbesti asa numai sa te afli in treaba ?? Eu am facut discoteca vro 3 ani cu el, 10-12 ore de mers coontinu la maxim cu niste boxe de 30 cm si nu se incalzea aproape de loc, am avut is IEI electronica de 2x30 si sincer nu am fost asa multumit de el ca de asta. Stiu foarte bine amp, dupa parerea mea are cel mai josnic sunet posibil, mai slab decat o combina cu STK, a-350 de la electronica suna cu mult peste.Orcum chestia cu sunetul este subiectiva, la uni de ex le place cum se aude un radio-casetofon domotec. Link spre comentariu
zal Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 Discotecă cu acest amplif? Link spre comentariu
Sergiu_FKU Postat Martie 9, 2014 Autor Partajează Postat Martie 9, 2014 Discotecă cu acest amplif? Cu acest amplif asa cat il vezi rupea RFT in doua si erau de 40 reali. Merge de rupe si are 30 de ani. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum