Vizitator florin radu Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 salutam si eu o problema cu un invertorul de sudura mai sus mentionat si anume am tensiune pe iesire dar nu sudeazao schema daca se poate, o idee Multumesc Link spre comentariu
omniprezent Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Pe iesire ai 85 volti? Intra in protectie cind lipesti electrodul de masa? Link spre comentariu
Vizitator florin radu Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 salutpe iesire am 56v dar nu intra in protectieMultumesc Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 tensiunea este buna la iesire(56v),cam atat au in gol saf-fro.am si eu unul cu aceeasi problema(saxotig) si banuiesc ca problema este de pe partea de comanda.....deci e complicata treaba. Link spre comentariu
omniprezent Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 Aveti mai jos link cu caracteristicile invertorului saf-fro presto 160g, va puteti uita la tensiunea de mers in gol cit este corect sa fie. www.saf-fro.ro/file/otherelement/pj/ech ... a56004.pdf Link spre comentariu
Vizitator electricistul Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 in cel mai fericit caz ar putea fi partea de reglaj al curentului, verifica potentiometrul (slabe sanse sa fie de la el dar merita de verificat). din cate inteleg eu tensiune este, protectia nu intra.... ar insemna ca valoarea curentului de sudura este foarte mica. o alta posibilitate ar fi partea de comanda a tranzistorilor (formatorul de impulsuri), daca e asa atunci e trist... Link spre comentariu
Jhn Postat Martie 19, 2014 Partajează Postat Martie 19, 2014 Am schema la invertorul Presto 190 GC,nu stiu daca se aseamana cu al dvs.....Daca va e de folos,trimite-ti mp. Link spre comentariu
ARICIU2009 Postat Martie 19, 2014 Partajează Postat Martie 19, 2014 Daca ai microprocesor e posibil ca el sa nu iasa din stand-by.Verifica cu un osciloscop latimea impulsurilor si daca e mica atunci are functia de stand -by.Verifica si atunci cind sudezi-latimea ar trebui sa revina la 50 suta .Daca nu inseamna ca microprocesorul nu primeste informatie curent sudare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum