Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

invertor saf-fro presto 160g defect

Vizitator florin radu

Postări Recomandate

Vizitator florin radu

salutam si eu o problema cu un invertorul de sudura mai sus mentionat si anume am tensiune pe iesire dar nu sudeazao schema daca se poate, o idee Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• omniprezent

2

• cipriyan123

1

• ARICIU2009

1

• Jhn

1

Top autori în acest subiect

tensiunea este buna la iesire(56v),cam atat au in gol saf-fro.am si eu unul cu aceeasi problema(saxotig) si banuiesc ca problema este de pe partea de comanda.....deci e complicata treaba.

Link spre comentariu
Vizitator electricistul

in cel mai fericit caz ar putea fi partea de reglaj al curentului, verifica potentiometrul (slabe sanse sa fie de la el dar merita de verificat). din cate inteleg eu tensiune este, protectia nu intra.... ar insemna ca valoarea curentului de sudura este foarte mica. o alta posibilitate ar fi partea de comanda a tranzistorilor (formatorul de impulsuri), daca e asa atunci e trist...

Link spre comentariu

Daca ai microprocesor e posibil ca el sa nu iasa din stand-by.Verifica cu un osciloscop latimea impulsurilor si daca e mica atunci are functia de stand -by.Verifica si atunci cind sudezi-latimea ar trebui sa revina la 50 suta .Daca nu inseamna ca microprocesorul nu primeste informatie curent sudare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări