bogdan_eduard_daniel Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 M-am apucat sa-mi fac un amplificator audio(cu bdx66/67) si un corector de ton(cu 3XTL072) pentru acesta.Puterea amplificatorului este de 80W/8ohmi.(o sa revin in zilele urmatoare cu poze daca cineva este interesat -mai am putin si le termin).Am doua incinte sony pe tri cai care dupa parerea mea au undeva in jurul a 30W bucata(pe ele scrie 150W dar nici pe departe......).As vrea sa mai suplimentez fiecare boxa cu cate un difuzor de bass sa le schimb pe cele de medii si inalte cu altele mai puternice astfel incat sa suporte puterea furnizata de amplificator.Intrebarea:Credeti ca s-ar auzi mai bine daca as construi incinte noi in care sa introduc un singur difuzor de bas care sa suporte singur puterea amplificatorului sau varianta gandita de mine mai sus .Mentionez ca nu pot monta un difuzor mai mare ca dimensiune pe incintele sony deoarece nu-mi permit dimensiunile incintelor.Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
Kytan666 Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 daca boxele sony sunt originale , nemodificate , nu umbla in ele . sansele sa scoti mai mult din ele sunt de 10% iar sansele sa se auda mai prost sunt de 90% ... sunt calculate, si cutiile si difuzoarele sunt in niste parametri ...vrei mai mult , alte boxe . cel putin asta e parerea mea . Link spre comentariu
bogdan_eduard_daniel Postat Martie 10, 2014 Autor Partajează Postat Martie 10, 2014 Da...la concluzia asta ajunsesem si eu dar am zis sa mai vad si alte pareri.Mersi de sfat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum