profesorul01 Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Buna Ziua , Cine ma poate ajuta cu confectionarea acestei Pensete ?. As vrea sa o folosesc pt burghie f subtiri la gaurirea de materiale moi - poliamida , rasina modelism , PVC etc si la executarea de filete cu diametre mici . Intentionez sa o folosesc si cu ajutorul acestei mici masini de insurubat . NU stiu ce dimensiuni ar trebui sa aiba . Daca cineva are ceva asemanator si ma poate ajuta cu informatii inainte de a da cuiva comanda ar fi grozav . Singurul lucru care ma intereseaza este ca , gaura de prindere sa NU fie filetata ci sa aiba un diametru cat mai strins pe HEXAGONUL de 6 (bit-ul pe care il are bormasina) , sau daca exista posibilitatea de a face Hehagonul de 6mm DIRECT in Penseta este perfect . Si as vrea ca acea gaura filetata cu M3 pt prindere sa fie dintr-o parte intr-alta sa pot pune 2 stifturi filetate . Sau daca se poate Cumpara in BUCURESTI , dar la MAGAZIN FIZIC NU de pe net . MULTUMESC MARIUS Link spre comentariu
andreigradu Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Pe Maica Domnului, la Conex Electronic am vazut asa ceva, adica fizic in magazin, cam 30 lei parca era.Mai sunt si mandrine de precizie marca Proxon tot acolo, o tura in acel magazin, dar si cele din jur merita .Un meserias cere cred vreo 100 lei pentru acele piese, caci sunt mai multe. Link spre comentariu
profesorul01 Postat Martie 7, 2014 Autor Partajează Postat Martie 7, 2014 MULTUMESC , acolo ma gandeam sa caut dar NU mai stiam daca mai sunt acele magazine . MARIUS Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum