Blind Postat Octombrie 24, 2006 Partajează Postat Octombrie 24, 2006 Era acum ceva vreme pe forum un topic asemanator, insa a cam ramas "in aer" prin lipsa de finalizare a proiectului respectiv. M-a lovit (din nou) febra cautarii unei astfel de scheme vazand asa ceva pe un opel astra , ultimul model :smt118 Mi-am zis...totusi, nu a facut nimeni asa ceva pana acum si sa faca disponibila schema pe net? Uite ca intr-un final am gasit ceva... http://www.maxim-ic.com/quick_view2.cfm/qv_pk/4065 Schema este realizata cu MAX5440 (produs de maxim) si regleaza volumul a doua canale. Se comporta ca un potentiometru logaritmic cu valoarea de 40Kohmi. Partea frumoasa este ca nu necesita nici un microcontroler!!!! Poate ca o cautare mai atenta pe google ar scoate la iveala si o schema de reglare a volumului pentru 6/8 canale. Encoderul poate fi scos dintr-un sobolan mai vechi (eu de acolo planuiesc sa recuperez unul). Daca aveti scheme mai avansate...nu va sfiiti. Later edit: Ceva gata facut, cu un pic 16F877 folosind un encoder optic, insa trebuie izolat de restul schemei: http://www.mhennessy.f9.co.uk/preamp/overview.htm Link spre comentariu
Yo4You Postat Noiembrie 15, 2006 Partajează Postat Noiembrie 15, 2006 interesant oricumfaza este ca a fost publicat in tehnium mai demult emisie si receptie audio pe IRDA deci maxul face o gramada de bani Link spre comentariu
Blind Postat Noiembrie 15, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2006 Poti cere sample-uri pe site la maxim....Ca doar nu faci productie de serie, plus ca un astfel de circuit costa ~ 1,3$.... Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Noiembrie 19, 2006 Partajează Postat Noiembrie 19, 2006 Am si eu doua max-uri din astea si vreau sa le folosesc pt un volum controller cu encoder. Partea proasta este ca au capsula smd, destul de mica si o sa-mi faca probleme la cablaj. Link spre comentariu
Blind Postat Noiembrie 19, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2006 Daca sunt smd si crezi ca o sa-ti faca probleme cablajul, iti vand eu un pont: ia legatura cu wolf. Ii trimiti cablajul si schema facute in eagle sau in alt program, iti spune cat te costa si cum urmeaza sa-ti trimita cablajul si asta a fost. Tot mai bine iei legatura cu el si vezi ce si cum, degeaba spun eu ceva cand nu sunt in tema. Vezi ca are un topic cu asa ceva la servicii. Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Noiembrie 19, 2006 Partajează Postat Noiembrie 19, 2006 Am vb destul de mult cu wolf...Deocamdata trebuie sa proiectez cablajulin eagle(trebuie sa fac si librarie pt integrat) iar apoi voi vb cu el. Link spre comentariu
Blind Postat Ianuarie 29, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2007 Ai reusit sa faci librarie pt el? Mi-au ajuns si mie, dupa 2 luni si ceva, sample-urile...Nici nu ma asteptam sa ajunga.PS: Pentru cei din bucuresti care au intentia sa construiasca un astfel de montaj, pun la bataie 3-4 circuite d-astea (de preferinta sa nu mearga toate la aceeasi persoana). Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Februarie 1, 2007 Partajează Postat Februarie 1, 2007 Nu m-am mai ocupat de el din lipsa de timp (am BAC-ul anul asta si scoala asta...). Oricum, voi posta aici cand voi face montajul.Succes! Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Februarie 24, 2007 Partajează Postat Februarie 24, 2007 Imi poate spune cineva de unde pot cumpara un encoder mecanic cat mai ieftin? Pe unde am gasit eu sunt >20ron. :axe: Multumesc. Link spre comentariu
Blind Postat Februarie 24, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2007 Cumpara un mousse ieftin pe ps2 si scoate-l de-acolo (scroll-ul) Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Februarie 24, 2007 Partajează Postat Februarie 24, 2007 Cred ca o sa incerc asa la inceput...sa vad cum functioneaza Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Septembrie 22, 2007 Partajează Postat Septembrie 22, 2007 Salut. Din lipsa de timp nu am mai facut nimic la acest montaj. Vreau sa "donez" unui user care sa proiecteze cablajul si sa faca montajul. Userul trebuie sa fie serios, sa aiba ceva activitate pe forum si sa posteze aici atat poze cu montajul cat si pdf-uri cu desenul pcb-ului.Astept pm-uri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum