Vizitator seniorfelix Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 In sfarsit. Nu stiu daca postex bine aici. Daca nu, imi cere scuze. Sunt novice, novice sau mai bine zis zero barat in electronica si depanare. Dar, de dragul zilelor trecute m-a impins melancolia sa imi iau un magnetofon Rostov 105. Zis si facut. Am cautat pe internet sa gasesc unul care sa arate si bine: ca de, il iau mai mult de mobila, nu?! dar, care sa si mearga sa nu fie "numai" mobila.Am gasit unul la Capiatala eu fiind din Mehedinti. Cel de la care l-am cumparat l-a laudat si paralaudat. L-am luat pe incredere prin curierat. Acasa am constatat ca pe un canal se aude 10-15% din volum iar pe celalalt nici atat. Am intrat pe forumuri si am vazut ca trebuie schimbati toti condensatorii. M-am apucat sa ii desfac capacele si am trimis repede la Craiova sa imi ia condensatorii pina il suflu eu si il curat. Pentru amplificarea finala sau asa ceva trebuiau 6 cond la 2000uF si 50 V. Nu au avut si mi-au dat 2 de 6800uF la 50V. Cum ii leg???? ca nu stiu ce insemna in serie sau in paralel. Incerc sa pun si o poza a celor asa cum sunt ei montati. Multumesc mult. Link spre comentariu
Meta-fizica Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 http://1.bp.blogspot.com/-NrQ7bMFq7zY/T ... icator.jpg Dar pana la C-uri , eu zic ca trebuie schimbata capatana. Sper sa mute un moderator topicul la Depanare. Link spre comentariu
Kytan666 Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 in paint am simplificat ce e acolo , ce-i 6 condensatori sunt doar in paralel . pare alimentare bipolara ( + gnd -) 3 sunt in paralel pe + si 3 in paralel pe -. tu pui unu si unu si gata . atentie la polaritate. eventual recomand inainte putina documentare despre alimentarea bipolara Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum